Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Liberálisok ajánlásával

A Szabad Demokraták Szövetsége Győr két választókerületében is arra kéri a liberális érzelműeket, a következő fordulóban szavazatukat a koalíciós partnerre, a szocialistákra adják.
Tegnap Győrben sajtótájékoztatón Graffelner Kálmán (3. vk.) SZDSZ-es képviselőjelölt köszönetet mondott a rá szavazóknak, egyúttal arra kérte a liberális érzelműeket, a következő fordulóban a szocialista jelöltet támogassák. Mint mondta, a városnak, csakúgy, mint az országnak, nyugodt fejlődésre van szüksége, s ezt a jelenlegi kormánykoalíció tudja biztosítani. Mohos Péter (2. vk.) szintén a szocialista jelölt támogatására kérte fel körzete szavazóit: legyenek részesei a fejlődésnek.
Balogh József szocialista képviselőjelölt (3. vk.) megköszönve a támogatást emlékeztetett rá: az elmúlt tizenhat évben a városban szocialisták és liberálisok között mindig egymást tiszteletben tartó, korrekt volt a kapcsolat.

Még akkor is, amikor (1990–94 között) nagy többséggel az SZDSZ irányította az önkormányzatot, a kisebbségben (vagy inkább kicsinységben) lévő szocialisták nem voltak mindenáron ellenzékiek. Molnár Csaba (2. vk.) is nagy megtiszteltetésnek tartja az SZDSZ ajánlását. Megerősítette: Győrnek a további fejlődésért érdeke, hogy kormánypárti képviselői legyenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pulzusmérő órával a tornaórán

Pulzusmérő órákat viselnek a diákok testnevelésórán az egyik győri általános iskolában. A több százezer forint értékű szerkezetek ellenőrzik viselőik erőnlétét, jobb érdemjegyekhez juttatják őket és nem utolsósorban megszerettetik velük a futást. Tovább olvasom