Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Lezárják a Baross hidat: a rendőrség jó tanácsai, ötletei a dugók elkerülése érdekében

A rendőrség szerint a forgalmi dugók elkerülése érdekében, ha tehetik az M1-es autópálya győri szakaszát vegyék igénybe az autósok.

Mint arról többször beászmoltunk, a híd lezárására 2014. május 5-én hajnalban kerül sor. A rendőrség türelemre inti a közlekedőket - olvasható a Police.hu-n.

Hétfőtől, teljes lezárás mellett, megkezdődik a Győr közlekedésében, a Budapest-Hegyeshalom vasútvonaltól északra és délre eső városrészek összeköttetésében kulcsszerepet játszó Baross Gábor híd felújítása.

A tervezett lezárás minden közlekedőt - a gyalogosokat is - kerülőre kényszerít. Elkerülhetetlenek lesznek a torlódások, de nemcsak az érintett szakaszon, hanem a tágabb értelemben vett úthálózaton is. A felújítási munkálatok idején Győr számos utcájában forgalmi rend-változások is életbe lépnek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság türelemre inti a közlekedőket.

A hídlezárás okozta torlódások, forgalmi rend-változások miatt, az autósok ne megszokásból közlekedjenek, időben induljanak el a célállomásra, mivel számolni lehet a menetidő meghosszabbodásával.

A rendőrség kéri a személygépjárművel közlekedőket, hogy amennyiben lehetőségük van, a forgalmi dugók elkerülése érdekében, az M1 autópálya elkerülő szakaszát vegyék igénybe a munkahelyükre történő közlekedés céljából. Az M1-es autópálya, a 85. számú főúttól az M19. autóútig tartó szakasza nem díjköteles.

A forgalmi rend-változások miatt fokozottan figyeljék a közúti jelzőtáblák utasításait, az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében.

A felújítási munkálatok idején számos helyen, ahol eddig parkolni lehetett, tilos lesz megállni és várakozni. A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét az utasítások betartására.

Az esetleges anyagi káros balesetek bekövetkezésekor, a KRESZ előírásait betartva, a balesetben részvevők - amennyiben lehetséges - húzódjanak félre és a lehető legrövidebb időn belül tisztázzák a káreseményt, ezzel is segítve a torlódások, a forgalmi akadályok kialakulását.

A hídfelújítási munkálatok előre láthatólag november közepéig tartanak, az első napokban a rendőrség tagjai jelenlétükkel segítik, támogatják a közlekedőket és felügyelik a forgalmat minden olyan kritikusabb kereszteződésnél, ahol torlódások várhatók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elvágtak egy gázcsövet Bakonyszentlászlón is

A tűzoltók szüntették meg a szivárgást. Tovább olvasom