Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Leszorította egy másik teherautó az útról

Állítólag egy szembejövő másik teherautó szorította le az útról, így került az árokba kedden késő délután Gyarmat és Tétszentkut között a felvételünkön látható teherautó.

Az eset során két személy könnyebben sérült, őket a pápai mentőszolgálat járműve szállította a győri Petz Aladár megyei kórházba, ellátásra.

A teherautó visszaemeléséhez a győri tűzoltóság daruskocsiját hívták segítségül, a műszaki mentés egyéb szükséges feladatait a pápai városi tűzoltóság látta el.

A műszaki mentés idejére a rendőrség biztosította teljes útzárat, szerencsére kerülőútvonalra is elterelhették a forgalmat. A baleset pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja, a környékbeliek azonban megjegyezték, hogy az aránylag szerencsés kimenetelű balesetben szerepe lehetett az erősen leromlott útburkolatnak, a 83-as főút jónéhány szakasza ugyanis már régen megérett az alapos felújításra.

 

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba
Fotó: Krizsán Csaba

Olvasóink írták

 • 6. kisnyanya 2008. november 13. 08:45
  „Zopika02! Külföldiek? Sajna na aztán pont ők nem tartják be a szabájokat!Nem egyszer volt már,hogy ahol 100al mentem(Megengedett)külföldi rencámú autós előzött meg!”
 • 5. zopika02 2008. november 12. 19:13
  „Imcsi, elmondanám neked a túlméretes szállítmány vezetője nem is láthatta az árokba borulást, mivel az akkor történt, mikor az már elhaladt mellette. Ha azt megelőzően történt volna, nem fért volna el senki az úton. Ha mögötte történt, akkor nyílván nem láthatta mert a visszapillantó tükrökben csak a saját gépkocsiját látja, vagy ami közvetlenül már mellette van. Ebből kifolyólag sajnos az elsősegélynyújtásra való kötelezettségét sem észlelte. A felborult jármű egyébként nem ütközött senkivel, és jobb lenne ha a magyar gépkocsivezetők is figyelembe vennék a figyelmeztető jelzéseket nem csak a külföldiek.”
 • 4. Imcsi 2008. november 12. 16:18
  „Egger! Ha igaz, amit írtál, akkor viszont a túlszéles szállítmány vezetője elmulasztotta az elsősegélynyújtást!”
 • 3. Poltergeist 2008. november 12. 13:49
  „jól le van titkosítva azért:D”
 • 2. colomano 2008. november 12. 12:38
  „Az első két képen miért van kitakarva a rendszám, ha a harmadikon meg látszik? :)”
 • 1. egger 2008. november 12. 08:52
  „Leszorítani senki nem szoritott senkit! A fent említett gépkocsivezetőnek észre kellett volna venni , hogy túlméretes szállítmányt hoznak vele szembe de lassítás nélkül haldt tovább az úton , saját magának köszönheti ami történt nem az útburkolat volt a hibás! A túlszéles szállítmányt figyelmeztető jelzéssel ellátott kisérő autó vezette fel ha ez valakinek nem tűnik fel az magára vessen!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bibliák a rácsok mögött

Győr - Különleges Biblia-kiállítás nyílt a megyei büntetésvégrehajtási intézet kápolnájában. Jánosa… Tovább olvasom