Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Leszerelték a gázkazánt a tolvajok a pannonhalmi házban - fotók

A 20 éves B. Szabolcs és 30 éves B. Krisztián a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett.

Pannonhalmán, egy lakatlan családi házba történt betörésről érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére október 15-én.

A rendőri vizsgálat megállapította, hogy az ingatlanba október 13-án éjszaka ment be két, helyi férfi. A konyha faláról leszerelték a gázkazánt úgy, hogy annak elektromos vezetékeit elvágták, a víz- és gázvezeték csöveit eltörték. A mosogató csaptelepet megrongálták, a fürdőszobából szanitereket tulajdonítottak el. A lopott árut másnap értékesítették.


A pannonhalmi nyomozók a bejelentést követő néhány órán belül elfogták a lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A 20 éves B. Szabolcs és 30 éves B. Krisztián a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett. A lopott gázkazánt, a rézcsöveket és a szanitereket a rendőrök lefoglalták.


A két pannonhalmi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Pannonhalmi Rendőrőrs.

Olvasóink írták

 • 8. Papírkutya 2013. október 18. 13:40
  „Hát pancser erre ne fogadj.

  Valóban baj, hogy pl közveszély okozással nem gyanusították meg őket, hisz nem biztos, hogy a csap amivel lezárják a kazánt, az jól tömít.

  Ezeknek a fiataloknak ( ez biztos az új neve a népcsoportnak) esze ágában nincs sem a munka sem más, csak a SZINES fémtolvajlás.”
 • 7. mérpontén 2013. október 17. 20:00
  „Kit érdekel a gázkazán mivolta!? Az anyag a lényeg! A baj az, hogy az esetleges következménnyel nem számoltak!
  Gázömlés, illetve az áramütés, mégroszabb esetbeb a robbanásveszély előidézése! Sóbányába velük!”
 • 6. pancser 2013. október 17. 15:41
  „A legnagyobb baj az, hogy azonnal értékesíteni tudták a lopott holmit. Ez messze túlmegy a tolvajokon, cinkos az aki bizonytalan eredetű árut vesz. Egy gázkazánt épeszű ember nem szerel be csak úgy, egy vizsgázott szerelő biztosan nem, ha nincsenek hozzá dokumentumok, biztonsági tanúsítványok például.”
 • 5. vonLichthofen 2013. október 17. 14:20
  „Ami vicces, hogy a fiatalok iziben bevallják a csínyeket legyen az véletlenül leszerelt gőztüzelésű gázkazán, fatüzelésű gőzkazán, felszedett sínszög, halálra vert Magyar idős ember vagy csak egy cigaretta ürügyén leütött járókelő.
  Gyanúm, hogy a hidegebb idő beálltával és a kertekből/földekről ellopható étel mennyiségének drasztikus csökkenésével a
  ´´fiatalok´´ többsége előnyben részesíti a fogda - jóllehet bűzös - melegét és a háromszori garantált ételt.”
 • 4. józanparaszt 2013. október 17. 14:01
  „20 ill. 30 évre szénlapátolásra ítéljék öket”
 • 3. WeiseÖdenburg 2013. október 17. 13:55
  „Kérem a dolognak az eredője az idézetben rejlik." A lopott gázkazánt, a rézcsöveket és a szanitereket a rendőrök lefoglalták." A rendőrök gyorsan és hatékonyan dolgoztak.Ellátták őket egyszerű eszközzel és könnyen felderítették a bűnt.Az eszközneve: 2013 Mintájú Mágneses lopás tárgy kereső kézi készülék!
  Megvizsgálták az eszközzel a lopott tárgyakat, csőnél a mutató a színes mezőben ment át! A kazán esetében mást mutatott ! Már le is foglalták a rézcsövet és a végén ott volt a kazán ! A "fiatal" elkövetők kézre kerültek. 20 és 30 évesek.”
 • 2. HarconaMarcos 2013. október 17. 11:19
  „Hogy száradna le a keze az ilyeneknek!”
 • 1. Mankapunka 2013. október 17. 11:18
  „Új törvény ezt fogja előírni, nem? Szolgáltatónak kell elvégezni a felülvizsgálatot ingyen. Ugyanez lesz az ára, fogja a manyus, és leköti a francba.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Győr Projekt Kft. közel 62 millió forintos támogatást kap a Városházától

A 2017-es Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezéséhez kapcsolódó fejlesztési feladatok ellátására életre hívott Győr Projekt Kft. önkormányzati támogatásra számíthat. Tovább olvasom