Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Leszállítással fenyegetőzött a káromkodó buszsofőr

A 8-as busz a jeges út és az ajtó nehézkes működése miatt indult késéssel. Az utas szóvá tette, a sofőr szerint sértő módon reklamált.
"A Pinnyédről induló 8-as buszra szálltam fel Győrben múlt hét kedden 5.52-kor többedmagammal és jeleztem a sofőrnek, hogy már eleve 5–6 perc késéssel indulunk, az előző naphoz hasonlóan megint elkések a munkából. A sofőr válogatott káromkodások közepette utalt arra, hogy máshol reklamáljak és ha nem hallgatok, leszállíthat. A szidalmazás több tanú előtt a következő megállóig tartott. Közölte: ha nem akarunk elkésni, menjünk az egy órával előbbivel. Egy ilyen ember hogy szállíthat utasokat?" - tette fel a kérdést olvasónk.

Az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása szerint a 8-as busz az említett napon és időben valóban ötperces késéssel közlekedett.

A jeges út és az ajtó nehézkes működése miatt az autóbusz előző járatát jelentős időbeli csúszással fejezte be, ebből adódott a késés. A személyszállítási társaság közleménye alapján az autóbusz-vezető igyekezett az időjárási és az útviszonyoknak megfelelően, az utasok biztonságát szem előtt tartva vezetni, a munkavégzéshez érvényes orvosi és egyéb vizsgákkal rendelkezik.

"Elmondása szerint zavarta, hogy egyik utasa sértő módon reklamált a késés miatt. Próbálta elmagyarázni, hogy a jeges úton nem tud gyorsabban közlekedni, de sajnálatos módon szó szót követett, és a hangnem is durvább lett, amit munkatársunk utólag nagyon sajnál. Az autóbusz-vezetővel szemben felettese belső rendelkezéseink szerint eljárt. Az utasunkat ért kellemetlenség miatt munkatársunk nevében is szíves elnézését kérjük" – áll a közleményben.

Nyitóképünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázzal küzd a győri Fehérvári Gábor Alfréd a Rising Star döntője előtt

A győri énekes hétfő óta beteg, magas láza miatt több próbát ki kellett hagynia. Alfréd bízik benne, hogy vasárnap már minden rendben lesz. Tovább olvasom