Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Leszakadt felsővezeték miatt késnek a vonatok

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon. Almásfüzitő és Komárom között az utasokat buszok szállítják.

10.22 - Délig  fokozatosan helyreáll a rend, már kevesebbet késnek a vonatok a  hegyeshalmi és az újszászi vasútvonalon - tájékoztatta a Mávinform  hétfő délelőtt az MTI-t.  
   
A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal Almásfüzitő és Komárom  közötti szakaszán már megjavították a felsővezetékeket, amelyek  korábban mindkét vágány fölött leszakadtak. Az arra közlekedő  vonatok utasainak 25-30 perces késésre kell számítaniuk délelőtt.  
   
A Budapest-Újszász-Szolnok vonalon felszabadították a pályát a  korábban meghibásodott mozdonytól, a torlódások miatt azonban néhány  vonat még mindig 80-100 perces késéssel közlekedik a déli órákig -  írtá

06.45 - Leszakadt felsővezeték miatt szünetel a vasúti forgalom Almásfüzitő és Komárom  között - közölte a MÁV hétfő hajnalban az MTI-vel.  
   
A tájékoztatás szerint a Budapest-Győr-Hegyeshalom  vasútvonalon Sopron felé közlekedő tehervonat mozdonyának  áramszedője eltört és mindkét vágány fölött leszakította a  felsővezetéket. A vasúti forgalom áll, az utasokat buszok  szállítják, és 35-40 perces késére kell számítani a helyreállításig.   
   
A vasúttársaság az egyik vágány helyreállítását 6 órára ígérte,  a másik vágányon 8-9 óra körül várható a közlekedés megindítása.

Meghibásodott mozdony miatt késnek a vonatok a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon is.

A közlemény szerint egy tehervonat mozdonya hibásodott meg Nagykátánál, ahol emiatt a személyvonatok feltorlódtak. A vasútvonalon 40-60 perces késések várhatók.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogás: ˝Legyen a mai nap jel mindannyiunk számára˝

˝A holokauszt nemzetközi emléknapján emlékezzünk méltóságteljesen a mintegy 7000, ártatlan Győr-Moson-Sopron megyei áldozatra.˝ Tovább olvasom