Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Lendületben a Fidelitas

Győr - A közvélemény-kutatások szerint sikeres és pozitív visszhangot keltett a győri és debreceni Fidelitas kezdeményezésére indult „Gyurcsány a hibás" kampány – jelentette be tegnap Radnóti Ákos.
A Fidelitas városi elnöke elmondta, a sikerről a gyurcsanyahibas.blog.hu címre folyamatosan beérkező rengeteg fénykép is tanúskodik, a nyári időszakban a kampány országos méretűvé duzzadt. Az országos sajtóvisszhang következményeként számos fiatal csatlakozott a Fidelitas győri csoportjához.

A csoport őszi-téli tervei között Radnóti Ákos elsőként az Egyenes beszéd elnevezésű, exkluzív vendégekkel zajló előadás-sorozat beindítását említette. A nyilvános és ingyenes, fiatalok és idősek érdeklődését egyaránt felkelteni hivatott sorozatban elsőként október 10-én este 6 órakor Borkai Zsolt polgármesterrel találkoznak a megyeháza dísztermében. November 14-én Tarlós Istvánt, december 5-én Csintalan Sándort fogadják.

A győri Fidelitas további terveiről Radnóti Ákos elmondta, a nemzeti ünnepeken, október 6-án és 23-án aktívan részt vesznek, október 18-án pedig a korábban meghirdetett évi kétszeri takarítási akciójuk részeként rendbe teszik Marcalváros I. városrészben a köztemető melletti parkrészt. A szervezet honlapján (http://gyor.fidelitas.hu/) az érdeklődők minden további fontos információt megtudhatnak.

Olvasóink írták

 • 4. barbapapa 2008. október 04. 17:26
  „nagyon vigyázzatok .ti akik a helyet nem adjátok át és felteszitek a lábatokat az ülésre a buszon. Ti vagytik az ellensége az időseknek.Apátok vígan hordta a kisdobos és uttörő nyakkendőt,szedte az almát ti szidalmazzátok a korányt.A házad körül tegyél rendet .Ne másokat okolj tanuljatok Orbán kormány hibájábol aztán itélkezz. Debrecen sok ott a probléma és Győr itt még több.”
 • 3. Dew 2008. október 02. 21:58
  „És miért csak Gyurcsány a hibás?”
 • 2. Nem vörös és nem narancs 2008. október 02. 12:03
  „Csak nem az a Radnóti Ákos, aki megszavaztatott saját édesanyja cégének 950.000,- Ft vissza nem térítendő önkormányzati támogatást 1.100.000,- Ft beruházásra, amire amúgy 400.000,- Ft önerő meg volt?”
 • 1. avanivi 2008. október 02. 06:39
  „Rendkívül primitiv, szánalmas ez a "gyurcsányahibás" baromság.

  Ehhez csatlakozni még szánalmasabb.Nevetséges.

  Kedves fiatalok! Egyszer majd Önök is rájönnek erre.

  Addig meg csak játszadozzanak a matricákkal, legelább a friss levegőn vannak.
  " A NAGYKUTYÁK GYŐZELME VAGY VERESÉGE, MEG A MIÉNK IDELENT NEM UGYANAZ A KÁPOSZTA,CSÖPPET SE UGYANAZ"
  /Brecht/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akivel utoljára látták az eltűnt Eva Rhodest

Győr - Apró nyomra bukkant a Győri Rendőrkapitányság az eltűnt Eva Rhodes ügyében, akinek szeptember… Tovább olvasom