Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Lemondott az alezredes, tanácsadó lesz

A Kisalföld információja szerint a győri katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője, Kuti Rajmund alezredes lemondott beosztásáról. Úgy tudjuk, lépését családi okokkal indokolta.

A Kisalföld telefonon érte el a szabadságát töltő parancsnokot, aki megerősítette információnkat, azonban most nem kívánt nyilatkozni. Ígérete szerint szabadságáról visszatérve tájékoztat bennünket a részletekről.

A megyei katasztrófavédelmi igazgató, Sallai Péter ezredes tegnap úgy tájékoztatta lapunkat, hogy Kuti Rajmund a napokban adta be áthelyezési kérelmét, a győri önkormányzathoz megy tanácsadónak
augusztus 7-i hatállyal.

– Az alezredes munkájával kapcsolatban nem merült fel probléma, azt szakmailag jól végezte. Az új szervezet kialakítása során jól vette az akadályokat. Azonban el kell fogadni, ha valaki családi problémára hivatkozik – hangsúlyozta Sallai Péter.

Az utód kilétét firtató kérdésünkre az igazgató elmondta, neki csak javaslattételi joga van s a javaslatát megtette. A kirendeltségvezetők munkáltatói jogkörgyakorlója, az országos főigazgató, az új kirendeltségvezető személyéről Bakondi György altábornagy dönt.

A korábbi szervezeti felállás szerint a Győri Önkormányzati Tűzoltóság parancsnokát, Kuti Rajmund őrnagyot az új katasztrófavédelmi szervezet megalakulásakor, ez év január 3-án nevezte ki kirendeltségvezetőnek a főigazgató, majd március 15. alkalmával léptette elő alezredessé.

Olvasóink írták

  • 1. urbaniastapista 2012. június 19. 19:54
    „Jönnek-mennek a tűzoltók, mint a környezetvédők.
    Ide is elért a NERkáosz.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vállalkozó is lehet augusztustól fogyasztó

A fogyasztóvédelmi törvény módosításával augusztustól gyorsabbá válik a panaszkezelés és bővül a… Tovább olvasom