Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Lelkesen keresi a győri tehetségeket!

Győr - Hazánkban még nagyon kevés munkahelyen foglalkoznak igazán a tehetségekkel, pedig anyagi és erkölcsi motivációval, megfelelő karriertervezéssel évtizedekig megtarthatnák a legjobb szakembereket.
Magyarország ötödik legnagyobb városában, Győrben viszont van olyan cég, aki lelkesen keresi tehetségeket.

A győri származású Perjés Péter már nem egy fiatalt menedzsert, többek között Jenny-t (is), akinek új dala „Ha az én pasim lennél" címmel már dobogós a ranglistákon.

– A tehetségeket továbbra is prioritásként kezelem, de úgy látom, ennél többre van szükség. Terveim közt minőségi hangfelvételek készítése, alternatív kiadási lehetőségek kiaknázása, szakmai képzés, fellépések szerepelnek. A minap találkoztam két tehetséges győri fiatallal, akik valóban rátermettek a „sztárságra" – magyarázza Perjés Péter menedzser, majd hozzátette: – Engedjék, meg hogy közülük bemutassam a már Amerikát is megjárt Joe Mc'Neel Dj-t, aki olyan neves fellépőkkel játszott már együtt, mint Carl Cox, Olav Basoski, Bad Boy Bill, Donald Claude, Ben Smis, Rush.

A győri menedzser szerint a feladat az, hogy segítsenek mindenkit abban, hogy megtalálja, kibontsa és hasznosítsa a maga, s a közösség számára a tehetségét.

– Ennek szolgálatába állítom információimat, tapasztalataimat és kapcsolatrendszeremet. Ezzel is segítve a környezetünkben élő tehetséges fiatalok tudatosítását és kibontakoztatását. Tevékenységünk közben együttműködünk mindazokkal, akik hasonló céllal támogatják a magyar tehetségek segítésének nemzeti ügyét – hangsúlyozza Péter, akinek a célja egy többlépcsős, összefüggő program létrehozása, amelynek lényege, hogy a már felfedezett tehetségek valóban sztárokká váljanak.

Olvasóink írták

 • 4. bejás 2008. december 13. 08:53
  „szia matriné szeretnélek megismerni!!!mert igen nagy ribanc lehetsz”
 • 3. matriné 2008. december 12. 09:16
  „Likócson nem keresi a tehetségeket a hajléktalanok közt? No és hol kívánja zsűriztetni a művészjelölteket? A közpénzen fűtött helyiségekben,vagy a templomokban, mert abból van bőven és férőhely is akad a közönségnek is. No és melyik TV fogná közvetíteni? Győzike show is lenne Csintó őrizettel?”
 • 2. MTT 2008. december 12. 08:51
  „nahát szerencsétlen Jenny.........no comment”
 • 1. Poltergeist 2008. december 12. 07:22
  „Hölgyei és Uraim.

  Indul a megasztár 5 Győr-moson-Sopron megyi fergeteges műsora.Ilyen még soha senki nem csinált,egyedülálló a világon.Jöhet mindenki pupos,béna ,buzi,szajha a játék után repül a karja.Nem lessz csalás,minden fer lessz kinek pénze van az biztos bent lessz.A zsűri is korrekt lessz s nem sunyi,kivel ha ágyba bujsz akkor leszel a buzi.Itt a páratlan alkalom a hatalmas sztároknak a tudása egy szánalom.És a végül,de nem utolsó sorba ki ezt megnyeri rendben van a sorsa.Lessz ámítás,szédités hazugság is kicsi ,de ez kell nektek mert aki nézi annak az agya is kicsi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Menetrendbe áll a szupervonat

Magyarország - Vasárnap útnak indul a szupervonat. A railjet utasai három különböző szolgáltatási… Tovább olvasom