Kisalföld logö

2017. 07. 22. szombat - Magdolna 21°C | 34°C Még több cikk.

Lekapcsolták az áruházban a döntőt

Győr - Sporttörténelmi pillanatról maradtak le az egyik győri bevásárlóközpont látogatói, akik éppen a kajak-kenu versenyek döntőivel egy időben intézték bevásárlásukat.

Felháborodva telefonált be szerkesztőségünkbe egy olvasónk, aki – több vásárlótársával együtt – az olimpiai kajak-kenu döntők idején „ottragadt" a győri Tesco hipermarketben kiállított televíziók előtt. Nem is csoda, hiszen Vajda Attila éppen hihetetlen küzdelmet „vívott" a kenu egyes 1000 méteres futamában az aranyéremért. Sikerrel. Ezt azonban az ott lévők már nem láthatták, a hipermarket dolgozói ugyanis átkapcsolták a készülékeket egy másik állomásra – mint kiderült, nem rosszindulatból vagy „üzleti megfontolásból".

– Mivel az olimpiai közvetítések nyilvános helyen történő sugárzása – és egy nagyáruház annak minősül – jogdíjas, és vállalatunknak nincs rá szerződése, ki kellett kapcsoltatni a közvetítést. Természetesen mi is egy emberként szurkolunk a magyar versenyzőknek, azt azonban nem vállalhattuk be, hogy jogszabályt sértsünk – mondta Hackl Mónika, a Tesco szóvivője. Hozzátette azt is, a sportközvetítésre nem az áruház dolgozói, hanem valamelyik vásárló kapcsolhatott tegnap délelőtt.
Az olimpiai közvetítések nyilvános helyen történő sugárzása – és egy nagyáruház annak minősül – jogdíjas, a vállalatnak pedig erre nincs szerződése.

Olvasóink írták

 • 13. georgbb 2008. augusztus 26. 22:09
  „1. Vásárolni kell odamenni, nem tévét nézni...
  2. Ha mennek a tévék, akkor minden kereskedelmi adás jogdíjas nyílvános helyen!!!
  3. Ha már eleve ment az adás, akkor miért is kell erre hivatkozva elkapcsolni???
  Elmebeteg az, aki arra hivatkozik, hogy jogdíjas adás nem mehet az áruházban, amikor mindig is jogdíjas adás megy a tévéken, de az is elmebeteg, aki ezért felháborodva telefonál a szerkesztőségbe...Ha már annyira fontos az esemény amit néz, azt tegye otthon...”
 • 12. Kriszti 55 2008. augusztus 24. 13:03
  „Szerintem lett volna egy olyan tuskó aki igen is feljelentette volna a céget.De ha már ennyire lemondjuk a Tescot akkor már a ..... ki ne legyen hagyva ott sem jobb a helyzet.Mikor valamit megkerdezek az elado meg csak nezz ram bamban.Mintha valami nagyon komoly egyenletett kellett volna megoldania.A tescoban legalabb van valasztek nem ugy mint ...........”
 • 11. Putyilov 2008. augusztus 24. 09:06
  „Biztos tele volt jogvédővel az áruház,hogy rögtön lehessen perelni.
  Girnyóság volt ,ennyi az egész,ha addig ment a közvetítés,nem azon a pár percen múlott volna a nagy büntetés.”
 • 10. Szidni mindent 2008. augusztus 24. 08:38
  „Hű mekkora a felháborodás! Pfujjolás, ócsárlás. Ha egyszer ennyire gagyi, stb. stb... csak azt tudnám, miért van tele a parkoló, meg az áruház!”
 • 9. VÁSÁRLÓ 2008. augusztus 24. 06:25
  „SAJNOS VALÓBAN SZEMÉT GAGYI RAKTÁR BÓÓÓT A TUSKÓ, EZ
  ÁLTAL NEM KELL ILYEN HELYRE MENNI MERT VALÓBAN BE CSAPJÁK
  A VÁSÁRLÓT AKIBŐL ÉLNEK.TERMÉSZETESEN LEHET HOGY AZ ŰGYELETES ÁRUHÁZ VEZETŐNEK NEM TETSZETT AZ HOGY NÉZIK A
  VÁSÁRLÓK A KŐZVETITÉST PÉNZ KŐLTÉS HELYETT.ÉRDEKES A NAP
  BÁRMELY SZAKÁBAN MUTATNAK JOGDIJAS MŰSORT AKKOR NEM GOND????????? SZEMETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 8. Börönd Ödön 2008. augusztus 23. 18:26
  „A TESCO gyarmatokra szakosodott. Azok a benszülöttek, akik oda járnak meg is érdemlik, hogy rabszolgaként kezeljék őket. Évek óta nem járok efféle helyre. Az, hogy még műszaki osztályuk is van kész csoda! Keress a telefonkönyvben TESCO számot, próbálj panszkodni. Esélyed sincs!
  Az Auchan még náluk is durvább a helyzet! A vicc szerint, ha nem vásárolsz négy színű golyó közül kell húznod.
  Zöld esetén szabadon elmehetsz.
  Kéknél: motozás.
  Piros: vetkőzés.
  Barna: nyílás és hasadékvizsgálat!”
 • 7. 7. 2008. augusztus 23. 12:42
  „Borókának teljes mértékben igaza van! Ettől függetlenül a tesco egy gagyi cég. De van megoldás! Nem kell senkinek oda járni, akkor majd tönkremegy és bezár.”
 • 6. Boróka 2008. augusztus 23. 12:30
  „Mindenki előtt ott a döntés lehetősége - vásárol, avagy olimpiát néz?!!! A magyarok olimpiai döntőinek időpontját - sajnos nem sok volt - időben (órákkal előtte ) közölte a média!! Egy igazi szurkoló nem bízza a véletlenre azt, hogy élőben lássa, amit akar!! Intézze később , illetve korábban a bevásárlást - vagy nézze meg ismétlésben (minimum 4-5 alkalommal megteheti/megtehette!!!)”
 • 5. Tes Cohen 2008. augusztus 23. 11:10
  „No comment...”
 • 4. Gab2000 2008. augusztus 23. 10:36
  „Mivel az olimpiai közvetítések nyilvános helyen történő sugárzása - és egy nagyáruház annak minősül - jogdíjas, és vállalatunknak nincs rá szerződése, ki kellett kapcsoltatni a közvetítést. Természetesen mi is egy emberként szurkolunk a magyar versenyzőknek, azt azonban nem vállalhattuk be, hogy jogszabályt sértsünk - mondta Hackl Mónika, a Tesco szóvivője. Hozzátette azt is, a sportközvetítésre nem az áruház dolgozói, hanem valamelyik vásárló kapcsolhatott tegnap délelőtt.
  Az olimpiai közvetítések nyilvános helyen történő sugárzása - és egy nagyáruház annak minősül - jogdíjas, a vállalatnak pedig erre nincs szerződése.

  Na nekem ezen dicső mondatokkal csak az a problémám, hogy bármilyen műsor nyílvános helyen történő sugárzása jogdíjas., azaz csak a saját koszos szar verk filmjeit vagy egyéb más cég reklám spotjait mutathatják szaros gagyi szar tv-iken.
  Az meg hogy egy vásárló kapcsolta át röhej.
  Ott a ki...baszott kamerás rendszerük kérnénm nézze meg az az okas vezető, hogy alkalmazottja vagy a vásárló kapcsolta át ne vádaskodjon egyből.
  Röviden ennyi.
  Ha meg szaroskodik atesco akkor majd szépen fel kel nyomni az artisjustnál meg az apehnél hogy ellenőrizzék hogy ma tv készülékeken megy-e televíziós adás vagy nem, ha megy bármilyen igenes ők is fizessék ki vagy a jogdíjat vagy büntetést.
  Ne csak a vendéglősöket, panziósokat baszogassák akik saját pénzen vettek a helyekre készülékeket és esetleg az ott fogyasztóknak akarnak jót akármilyen szemszögből.

  Na röviden ennyi.”
 • 3. p.halmi 2008. augusztus 23. 10:18
  „Mocskos teszkó!
  Csak a pénzünk kell nekik.Nagy dolog lett volna 5 percre hagyni,hogy nézzék a döntőt ??
  Jellemző rájuk ez a "csak pénzért mindent"mentalitás.
  Hát Magyarok ezek????
  Egy rohadt csokit nem veszek náluk ezután!”
 • 2. jucuska 30 2008. augusztus 23. 09:24
  „Borzasztó!!! Mire em figyel a Tescó!!!! Nemhogy azzal törődne ,hogy az árak rendesen legyen kiirva ..és ne vágják át az embereket!! Azzal nemvétenek senkinek mi? De azzal igen ,hogy ilyen emberi dolgokat rögtön betartanak...mert ha még 2 percig nézik az emberek..akkor aztán nagy dolog történik!! Egy Fa....sz...vezetőnek biztos nemtetszett ,hogy nem vásárolnak....ez csupa rosszindulatuság ..semmi más!!!De hát ez is hol történne ha nem a Tescóban!!! Noocomment!”
 • 1. Magor 2008. augusztus 23. 08:00
  „Micsoda hír! Alig fogok aludni éjjel!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradásért vásárlási utalvány

Magyarország - Minden véradó, aki szeptember 18-ig vért ad, 10 százalékos tankönyvvásárlási… Tovább olvasom