Kisalföld logö

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 9°C | 18°C

Lehet Más a Politika: kezdetnek hat fő célkitűzés

Győr - Schiffer András, a Lehet Más a Politika (LMP) szóvivője a párt szimpatizánsaival találkozott a minap a megyeszékhelyen.

A kötetlen beszélgetésen az EP-választás eredményeiről, a párt megyei szerepléséről, illetve a következő választásokra kialakítandó programról is szót ejtettek. Schiffer András a Kisalföld kérdésére elmondta, bevezetésként Borbély Tamással, az LMP megyei koordinátorával együtt tájékoztatták a résztvevőket a szervezet kongresszusáról, illetve arról a hat fő célkitűzésről, amelyre a következő választási kampányukat építeni szeretnék.

– Úgy gondoljuk, hogy a választók nagy része párbeszédbe vonható a fenntartható vidékről, az ökológiai gazdálkodásról, a fogyatékkal élők, illetve a nők esélyegyenlőségének megteremtéséről, a burjánzó korrupció elleni fellépésről, a politikai döntések átláthatóságáról, a jövő nemzedékek érdekeinek képviseletéről, a társadalmi mobilitás befagyott csatornáinak feloldásáról, zöldmunkahelyek teremtéséről és nem utolsósorban a magyar–roma együttélés normalizálásáról, a romák társadalomba integrálásának szükségességéről szóló kérdésekkel és a lehetséges válaszokkal – sorolta a program már elfogadott témaköreit. – A fenntarthatóság, az igazságosság és a társadalmi részvétel jegyében szeretnénk egy új politikai erőt talpra állítani Magyarországon – tette hozzá.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt a hőségben egy autó Győrben! - fotókkal

Győr - A Bajcsy-Zsilinszky utcában lángra kapott egy kisautó péntek délelőtt. A tűzoltók szerencsére… Tovább olvasom