Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

˝Légy tudatos!˝ - Jógaiskola Győrben

Szombaton 16 órától ˝nyílt napot˝ tartottak a Kőrösi Csoma Jóga Egyesületnél. Bárki betekintést nyerhetett a jóga rejtelmeibe ezen a rendezvényen.

Három és fél éve nyitott Győrben a jógaiskola, valós iskoláról van szó, hiszen évfolyamok és tananyag is van a Kőrösi Csoma Jóga Egyesület keretein belül. Integrált jóga és tantra jóga oktatás folyik a Kisfaludy utcabeli központban. A tanfolyamok mellett más programokat szintén kínálnak az ezoterika iránt érdeklődőknek, hétvégenként például filmvetítésre várják a ˝diákokat˝. Jövőbeli terveikben szerepel egy ezoterikus könyvtár kialakítása ezen a helyszínen.

Hegyeli András mesélt az Egyesület megalakulásáról. Elmondta, hogy Romániából származik az iskola. Nemzetközi táborokon vehetnek részt a tagok, akinek nincs erre lehetősége, az meglátogathatja a hazai nyári rendezvényt.

Sokan voltak kíváncsiak a jóga tudományára


˝A jógatan egy gyakorlatias tudomány. A tanfolyamok 70%-a gyakorlatból áll, a maradék az elméleti oktatás. Annak ellenére, hogy egy nagyon régi dologról van szó, remekül adoptálható a mai emberek életébe. Fontos tisztázni, hogy a jóga nem egy vallás. Kétségtelenül köthető a hinduizmushoz, de bármelyik vallás követői elsajátíthatják ezen tudományt. Az egyik legfontosabb alapelve: légy tudatos! A jóga segít önmagunk megismerésében˝ - mondta el Hegyeli András.

További információkat olvashatnak a Kőrösi Csoma Jóga Egyesületről hivatalos honlapján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Defibrillátor pont érted

Látott már valahol a ilyen feliratú matricát? Hol? Tudja, mit jelez? Cikkünkből kiderül! Tovább olvasom