Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Legördült a gyártósorról a 400 ezredik Audi TT

Újabb mérföldkőhöz érkezett a győri Audi Hungaria Motor Kft. járműgyártása. Legördült a gyártósorról a négyszázezredik Audi TT sportautó.

A TT-k összeszerelése 1998 tavaszán kezdődött Győrben, 1999 őszén újabb modell, a TT Roadster összeszerelése is elindult. 2006 júniusa óta az Audi TT Coupé és TT Roadster új generációját is Győrben gyártják. A négyszázezredik gépkocsi íbiszfehér színű Coupé S-Line felszereltséggel és quattro hajtással a német piacra készült. Az autót 2 literes, 125 kW (170 LE) teljesítményű TDI motor hajtja, melyet szintén Győrben gyártottak.

Olvasóink írták

46 hozzászólás
 • 46. Anikó69 2009. augusztus 05. 17:00
  „Jajj még elfelejtetem valamit Haniel!
  A véleményedről,amely a Jani333-ról szól."Végre egy magyar aki nem síránkozik,hanem pozítívan gondolkodik ..."
  Ha én is több száz ezres fizetéssel rendelkeznék mint a Jani333,
  akkor én is optimista lennék és vigyorogva még énekelném is a Wonderful World-ot.”
 • 45. Anikó69 2009. augusztus 05. 15:35
  „Hanielnek még:
  Valóban van olyan munkahely is ahol közlik hogy bérletet nem fizetnek,ha úgy jó,felvesznek.
  Szerinted egy minimálbér fizetésből könnyedén kitudnám fizetni a havi majd 30 ezres bérletemet???
  Maradna úgy 30-40 ezer forintom belőle.Te annyiból megtudsz élni???Elég a számláidra és arra hogy egyél is???
  Továbbá nem kényelmes fotelban ülök,csak egy széken,mert nem vagyok annyira jómódú.
  Továbbá:folyamatosan járkálok munkaután,keresgélek.Interneten is,újságban is és személyesen is.
  NINCS MUNKA!!!VIDÉKINEK FŐLEG!!!!
  Gondolom te egy kényelmes életet élő városi ember lehetsz.
  Ja,még a kafetériás csodádról:milyen gyárra gondolsz?Talán Audi?Onnan kerültem ki tavasszal leépítéssel.”
 • 44. Anikó69 2009. augusztus 05. 15:24
  „Haniel-nek:
  Nem élelmesség a munkahely találása.Aki még nem volt munkanélküli nem is tudja felfogni a munkanélküliséget.
  Továbbá:szerinted minden vidéki költözzön be a városba???Vagy mégis hogy képzeled ezt???
  Adjuk el a falusi családi házunkat áron alul(mert a kutya sem venné meg falun a házat,csak áron alul)és gondolod hogy abból kapnánk is családi házat Győrben vagy közvetlen mellette???
  Itt max 10 milkóért lehetne elsütni,de csak akkor ha egy jó pénzes osztrák vevőt találnánk rá
  Szerinted 10 milkóból kapnánk családi házat Győrben???
  Panelt esetleg.
  Szerinted minden falusi menjen be Győrbe panelba???Gondolod hogy lenne annyi panel Győrben hogy az összes vidéki munkanélküli beköltöshessen???”
 • 43. Haniel 2009. augusztus 05. 07:27
  „Jani333 van igaza ez egyértelmű ! Végre egy magyar aki nem siránkozik hanem pozitivan gondolkodik és nem lusta bízni magában és tenni azért h jobb legyen!

  Anikó sajnálom de abszolút nem vagy élelmes. Ki mondta h éld le az életed 45 km-re innen? Be lehet költözni győrbe pl. Ja hogy az már macera és keresssük a kifogásokat stb...Amúgy meg sok helyen nem is így van ahogy mondod hogy nem vesznek fel mert messze laksz hanem közlik hogy a bérletet nem térítenek. S olyan is akad van bőven ahol a kafatériában választhatod.

  Senki se mondja hogy könnyű munkát keresni találni, hát nem könnyű. Állj fel a kényelmes foteledből ahonnan irogatsz és tegyél magadért, hogy jobb legyen az életed, mer így elmegy melletted és csak a siránkozás marad.

  Ébredj magyar....”
 • 42. Anikó69 2009. július 25. 21:15
  „A munkanélküliséggel kapcsolatban még annyit hogy a vidéki már a munkakeresésben is korlátozva van.Már keresni sem lehet csak havi két alkalommal,mert több útiköltséget nem térít meg a munkaügyi hivatal.
  Vagyis mehetek én havi két napon túl bóklászni munkahely után,de a saját zsebemből fizessem a beutazást,ami több mint 1200 ft egy oda-visszaút.Talán abból a kis munkanélküli segélyből járkáljak munkalehetőség után???A munkanélkülihivatalban semmit nem tudnak ajánlani.
  A tanfolyamokról meg annyit hogy most adták ki az őszi tanfolyamra hogy hová lehet menni és csupa olyan tanfolyam lesz ami csak férfiaknak való.Női csak három van közöttük és azok sem olyanok hogyha egy vidéki elvégzi akkor lehetősége lenne dolgozni vele úgy hogy a bérletet megtérítenék.
  Sajnos olyan fizetéseket meg nem adnak hogy vígan kilehetne dobni a havi majd 30 ezer forint bérletet.”
 • 41. Anikó69 2009. július 25. 20:56
  „Ez mind igaz amit leírtál stopper.Tökéletesen egyetértek.
  De itt az oldalon a vita abból indult ki hogy egy piros azt állította hogy könnyű munkahelyet találni és tehetetlen az aki nem talál.Ezzel felpaprikázta a kedélyeket.Az a piros Győri,fiatal,gyermektelen.Persze hogy ő könnyen talál munkát.Naná hogy a Győrieket veszik fel mindenhová,mert nem kell bérletet téríteniük.
  A vidékieknek esélyük nincs!Erre ő(piros)jött a további sok képtelenségeivel.Aztán még a hegy csúcsa az volt hogy leírta hogy tőle mennyi adót vonnak le.Nem kell matekzseninek lenni hogy kiszámolni hogy akkor mennyi fizije van.Az országban az emberek többsége csak álmodozik olyan fizetésről és ő meg sír,keveseli.
  Valóban mindenről a kormány tehet.
  Ez az ország már csak azoknak kedvez akik jól tudnak spekulálni,csalni,lopni.
  A munkanélküliekkel sem foglalkoznak.”
 • 40. stopper 2009. július 25. 12:22
  „Nem értem mi értelme van ennek az egymásra köpködésnek...
  2-3 olyan ember veszededik, aki korábban lehet pont egymás mellett, normálisan tudott dolgozni a másikkal.
  Itt nem a másik a hibás, nem a piros tehet arról, ha épp egy kéket elküldenek. A piros nem tehet arról, hogy ő az anyacégnél dolgozik, s a kék sem, akinek a munkája ugyebár természetesen az anyacégtől függ elsőként, s nem az őt alkalmazó kizsákmányoló kiszolgálócégtől (Rudolph, Syncreon,stb). Az audi nem tehet arról, hogy a ti (ex)cégetek a ti munkátokért kapott pénzt zsebre téve, csak morzsányit kaptok/kaptatok abból, ami járna. Mert igenis JÁRNA! Legalább olyan fizu, mint a pirosaknak...
  Tény, hogy a piros "isteneitek" (miért is Istenek? erre mondhatnám, hogy ugyanolyan büdöset ......., mint a kékek) szerencsésebb helyzetben vannak,de erről ők tehetnek a legkevésbé...
  Erről inkább tehet a magyar állam, aki eladja az országot a külföldi multiknak. Akik csak kihasználják a munkalehetőségek hiányát, hogy utána a kisebbnél kisebb fizukért itt veszekedjünk, míg ők csak gazdagodnak rajtunk...”
 • 39. Anikó69 2009. július 21. 20:32
  „Bocsi,az utolsó mondatomnál javítok mert egy betűt elírtam.
  Szóval a papiramon úgy voltam elküldve mint CKD-s dolgozó,holott nem ott dolgoztam utoljára.Igaz,ott is dolgoztam valamikor,de nem CKD dolgozó voltam amikor elküldtek.Ehhez mit szólsz?”
 • 38. Anikó69 2009. július 21. 20:23
  „Igazad van szaboimi.Akik jól dolgoztak azokat rostálták ki a kékek.Akik nyaliztak azokat meg elhelyezték a még megmaradt részekre,hogy megtartsák őket.Gondolom abban reménykednek hogy majd fellendül újra a gyár és a kedveskéket visszatudják a jobb helyekre rakni és majd felvennének új embereket a rosszabb részekre.Sok nyalizó soha nem ment volna régen a göngyölegre,amikor meg dobálták ki a sok embert nyálcsorgatva,nyüszítve futkostak a főnökeik után hogy tegyék őket akárhová csak maradhassanak a gyárban.Olyan csereberéket csináltak a kékek amikor dobálni kellett az embereket ki,hogy például a CKD-s dolgozókat elhelyezték a göngyölegre vagy a takarítókhoz(OSI),onnan meg kidobták az embereket.
  Ráadásul még kamuztak is mert azt mondták hogy akiket elküldenek azok helyére pirosak fognak menni és ez nem mindenhol történt így.Az OSIHOZ sem ment egy piros sem a takarítógépekre,csak kamuzás volt.Oda tették a CKD-ról és egyéb helyről azokat akik jól tudnak nyalizni.Hát milyen dolog ez????
  Én is így kerültem ki,olyan helyről ahová pirosak nem is mentek átdolgozni.Helyemre egy CKD ment.
  De ha még a papiramat látná valaki???Azon nem is szerepelt az a helyem ahol dolgoztam,úgy voltam feltüntetve mintha a CDD-ról küldtek volna el.Ehhez mit szólsz?”
 • 37. szaboimi 2009. július 21. 17:05
  „Anikó az a helyzet,hogy a kékek között is az nincs megfizetve,aki dolgozik! Rettenetes sok léhűtő van a kékek között,aki felveszi a nagy pénzt a semmiért!!!”
 • 36. Anikó69 2009. július 20. 20:32
  „Hát igen,az már büdös munka lenne egy pirosnak.Meghagyták nagyvonalúan a kékeknek.A takarítógépekre sem ültek rá. Takarítani már büdös.”
 • 35. szaboimi 2009. július 20. 19:39
  „Jani333! A göngyölegen miért nincs piros ruhás???”
 • 34. Anikó69 2009. július 20. 14:14
  „Még valami Jani 333!
  A kékek és a többi kiszolgáló cégek munkáin gazdagodtatok meg.Mostmár azért kevesebb a pénzetek mert nincs kiktől már elvenni.A kiszolgáló cégek emberei lényegesen kevesebb pénzért dolgoztak és nem voltak analfabéták mind.(Amikor meg zabálsz te nem gondolsz a falusiakra,neked lombikban termelik meg a kaját?Gondolkodj és ne szidd a vidékieket!)”
 • 33. metrooman 2009. július 20. 14:06
  „Ez már csak rongyrázás amit te csinálsz van akinek fele vagy negyede annyiból kell megélni mint neked gondolom neked most az lehet a legnagyobb problémád hogy hová menj nyaralni míg másnak az hogy holnap miből fog élni! De igazad van hagyjak itt csapot papot és költözzek be Győrbe HÁTHA így könnyebben kapok munkát.. Amúgy meg én megdolgoztam az utolsó forintig a segélyemért máskülönben nem is kapnám. Amúgy az előbb ismerted be hogy előnyös helyzetben vagy mivel Győri vagy naná hogy a cégek inkább alkalmaznak Győrit mint vidékit.”
 • 32. metrooman 2009. július 20. 13:58
  „29. hozzászólás Jani333!
  Dolgozol és közben itt sírsz hogy támogassanak? Ha százeres adóról sírsz akkor gondolom nem minimálbérért dolgozol magas lóról könnyen szónokolsz!”
 • 31. Anikó69 2009. július 20. 13:57
  „Egyébként ha 100 ezer adót fizetsz akkor szép kis summa fizivel rendelkezel.TE PANASZKODSZ???HAHHHH!!!”
 • 30. Anikó69 2009. július 20. 13:52
  „Jani333!
  Sajnálod azt a kis segélyt a munkanélküliektől???Tudod mit,megérdemelnéd ha munkanélküli lennél és abból a kis segélyből kellene megélned.Amikor dolgoztam én is fizettem adót képzeld.Fizettem már annyi adót amiből fizethetik nekem ezt a kis munkanélküli segélyt.
  Addig örülj míg "fizeted" a segélyünket.”
 • 29. Jani333 2009. július 20. 13:21
  „Akkor ezek szerint nincs megoldás. Jöhet a kötél, és a segély,amíg adják.Egyébként jó lenne, ha már azt is támogatnák, aki dolgozik, nem csak azt aki nem. Örülnék ha nem 100 ezer adót vonnának tölem, hanem csak 50-et. Ja ,de akkor éhen halnának az emberek, akik nem tudnak bejárni Győrbe, mert nem fizetik nekik. Miért imádkoznék? Ha elveszteném a munkát nem siránkoznék, hanem addig mennék míg nem találnék valamit és tudom szerencsés helyzetben vagyok, mert győri vagyok és fiatal, nem gondoskodom gyerekekről, sok helyre felvennének, mert annyi papírom van stb stb stb. Nem is baj maradjatok otthon, néha írogassatok véleményeket cikkekhez, várjatok míg valaki visszahív benneteket, hogy ugyanmár gyertek be 20 és 45 kilométerről dolgozni, addig meg én és a hozzám hasonlók megdolgoznak a segélyetekért.”
 • 28. Anikó69 2009. július 20. 11:04
  „Még mielőtt azt írnád Jani 333,hogy lehetne tanfolyamokra menni,képeztetni magunkat:Csak időnként indít a munkaközvetítő tanfolymokat és nem is biztos hogy olyat aminek hasznát lehet venni.
  Mert hiába végeznék el egy biztonságőrit,azok a cégek bérletet nem térítenek.Csak Győrbe tudnék munkát találni és havi majd 30 ezerbe kerülne a bejárásom.Gondolod hogy egy biztonságiőr keres annyit hogy könnyedén kilehetne fizetni belőle a havibérletet???
  Örülj neki hogy neked olyan jó munkahelyed van és ajánlom hogy járj is a templomba imátkozni hogy megmaradjon számodra továbbra is a jól fizető kényelmes meló.”
 • 27. Anikó69 2009. július 20. 10:52
  „Jani 333!
  A tehetetlenséggel kapcsolatban annyit még hogy én folyamatosan koslatok munkaközvetítő cégekhez(fejvadász cégek).Legutóbb az egyik munkaközvetítőnél a Danához vettek fel 10-15 személyt.Kitöltöttem a papírat én is.De a közvetítős hölgy megmondta hogy sok reményt ne fűzzek hozzá mert csak Győrieket vesznek fel.Nem is hívtak,hiába reménykedtem.Amikor kimondom a varázsszót,a 45 km-t,akkor jön a szokásos szöveg"nagyon sajnálom csak lefeljebb 10 km-ig veszünk fel embereket".
  FOGD MÁR FEL HOGY VIDÉKIEKNEK 0 % AZ ESÉLYE A MUNKAVÁLLALÁSRA!!!
  (Gondolom te Győri lehetsz)”
46 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Defektet kapott a buszos tender

Győr - Eredménytelenül zárult a győri tömegközlekedés korszerűsítésére kiírt közbeszerzési eljárás… Tovább olvasom