Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Legalább négyen vettek részt az automata elrablásában

Győr - Kiderült az azonosítók alapján, hogy a majki horgásztóban megtalált bankomat azonos azzal, amelyiket pénteken hajnalban Győrből, a Répce utcai élelmiszerboltból loptak el ismeretlenek. Az automatában több tízmillió forint volt, s legalább négyen követték el a bűncselekményt.
A Kisalföld múlt héten pénteken számolt be arról, hogy ismeretlen tettesek betörték a győri, Répce utcai élelmiszerbolt ajtaját és elvitték az előtérben lévő bankjegy-automatát. Szombaton már beszámoltunk róla, hogy a Komárom-Esztergom megyei majki horgásztóból a tűzoltók egy bankomatot vontattak a partra.

A berendezésen található azonosítók egyértelművé tették, hogy a Győrből ellopott automatát találták meg. Fotó: H. Baranyai Edina

Hétfőn már Győrben helyszíneltek a megyei főkapitányság nyomozói, ugyanis a berendezésen található azonosítók egyértelművé tették, hogy a Győrből ellopott automatát találták meg. Az elkövetők kivették a külső szekrényből a páncélozott szekrényrészt, gyorsvágóval felnyitották, s kivették belőle a pénzkazettát, amiben több tízmillió forint volt.
A tettesek feltehetően előre „gyúrtak" a bűncselekmény elkövetése előtt, hogy az összesen féltonnás szerkezetet – csak a páncélrész 400 kilogramm – az autóba tegyék. A rendőrség tovább nyomoz az ismeretlenek után.

Olvasóink írták

 • 4. HoPpÁ 2007. december 12. 00:21
  „Valjuk meg őszintén hogy kurva nehéz volt összerakni a kirakót. Az ország egyik részén eltünik egy autómata valahol máshol előkerül :) "Kiderült az azonosítók alapján, hogy a majki horgásztóban megtalált bankomat azonos azzal, amelyiket pénteken hajnalban Győrből, a Répce utcai élelmiszerboltból loptak el ismeretlenek" :) A hülye is tudta hogy ez az a bizonyos autómata...”
 • 3. Cseter János 2007. december 11. 19:57
  „Aki, azt hiszi, hogy csupán, azért lopták el a pénzkiadó autómatát, hogy az OTP reszleteket törlesszék belőle, hát az olyan felfogású emberektől nem mis lehetmást elvárni. Főleg azt, képzelje el, egy nagy kalapács és egy csörőlnek mekkora a teljesítménye egy szál müszki szakember ember kezében! Persze mindenki azt képzel amit akar! Jogában ál! Sőt még e rendszerben az olvasótársait le is hülyézheti, barom állatként is nevezheti! Ök ehez értenek, men vitás!
  Ha előre lehetne tudni, hogy ki, vagy kik tervelték ki és ki, vagy kik hajtották végre, akkor nem volna miről ábrándoznunánk és az elkövetöknek rács mögött ülnének! Ha csak nem a móri csoport itt is a kitervelő és kivitelező!”
 • 2. valaki 2007. december 11. 18:04
  „Ja egy emberrel mi??azér már hülyeségeket ne írjál János!!hogyan??minimum 2 ember kell...na viszlát”
 • 1. Cseter János 2007. december 11. 09:14
  „Micsoda felfedezés! Bravuros nyomozás! No és, ha egy csörlős autómentővel lopták el ahhoz nem kell négy ember! Egy is bőven elég!
  Ép úgy mint ezredesi, vagy tábornoki ésszel nyomozni, nem az útszéleken a gyorshajtókat és a kurvákat hajszolni! Ahhjoz elég a tizedes és az örmesteri rang! Milyen jó közben a véletlen is besegít a derék rendőreinknek! Persze, ha a katona felderítöink nem az idegen országokban kajtatnának holmi kecske pásztorok után, akkor lehet, hogy hazánkban is felderítenék a ma még rejtélyes büncselekményeket! Igaz idövel előbb-utóbb minden kiderűl! Azért kérem, ne, hogy politikai szervezettség jusson az eszükbe a nyomozáskor, mert nem szeretném, ha megint barom provokátornak néznének!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évről évre több lesz az elektroszemét

Győr - A magyar és német középiskolás diákok mellett a hazánkban már működő… Tovább olvasom