Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Lefoglalt kábítószer, tetten ért bűnözők Győrben - eredményes volt a felderítő csoport

Három férfitól foglaltak le kábítószert a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai. Sorozatos bűncselekményekkel gyanúsítható személyeket is elfogtak.


A megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztályának munkatársai egy 17 éves ménfőcsanaki fiatalnál – aki ellen korábban már folyt büntetőeljárás kábítószerrel való visszaélés miatt – marihuánagyanús anyagot találtak. A felderítők továbbgöngyölítve az esetet, eljutottak a fiúnak korábban többször kábítószert kínáló 25 éves, szintén büntetett előéletű győri férfihez, akinél a megtartott házkutatás során mintegy 50 gramm marihuánát foglaltak le.

Csütörtökön délelőtt sikerült elfogni azt a győrszemerei férfit is, akitől a lefoglalt kábítószer származott. A nála megtartott házkutatáson további kábítószergyanús anyag került elő. A felderítők kábítószer adagolásához szükséges eszközöket is találtak. A három férfitól lefoglalt kábítószer értéke meghaladja a 150 ezer forintot. Amennyiben bebizonyosodik, hogy felnőttkorú a 18. életévét be nem töltött fiúnak értékesített kábítószert, az elkövetett bűncselekmény büntetési tétele öttől tíz évig terjedő szabadságvesztés is lehet.

Ezzel párhuzamosan a felderítő osztály nyomozói csütörtökön tetten értek és elfogtak lopás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket Győrben. Az általuk sorozatosan elkövetett bűncselekményekkel közel 18 millió forintos anyagi kárt okoztak.

Olvasóink írták

 • 8. kőmarad 2010. július 19. 20:20
  „A cigányok számára mi, fehérek (,,gádzsók") alsóbbrendű, szabadon kiirtható életforma vagyunk - amely állítás igazságáról magunk is meggyőződhetünk, ha kicsit olvasgatjuk a C-Press-es meg iWiW-es cigányok hihetetlenül militáns és fehérgyűlölő megnyilatkozásait. (Szép kis gyűjteményt találunk a C-Press-es dumákból ITT, az antifák honlapján; ,,Nothus" [lásd ITT a 43. hozzászólást] szerint, idézzük, ,,1000 [iWiW-es] adatlap alapján eddig ez az eredmény: 627 [cigány] fiatal szerint jobb lenne, ha már a magyarok nem is lennének az országban, azaz ez már az ő .... országuk. Nagyon sok szeretné a magyarokat kiirtani.") Már azért megkéselnek bennünket, ha nem adunk nekik cigit vagy ha pár száz Ft-ot elrabolhatnak tőlünk.

  Mindez az alábbi Police.hu-hírből is látható. Ezek a véglények már 1000 Ft körüli zsákmányért is képesek összeverni áldozatukat. Ráadásul úgy, hogy az nem is tud védekezni. Ezt nevezem ,,bátorságnak", <moderálva...>
  Az eredeti hír:

  Elfogták a nyékládházi rablónőket (Miskolc Rk. - B-A-Z. MRFK)

  Egy nap alatt kétszer rabolt Nyékládházán az a két nő, akiket a rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek.

  A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt folytat eljárást két nővel szemben, akik július 16-án két bűncselekményt is elkövetett. A 48 és 26 éves nő erőszakosságára jellemző, hogy egyik áldozatuk esetén annak testi fogyatékosságát használták ki, míg a másik sértetett egy-egy borosüveggel ütötték fejbe.

  Az első rablást július 16-án a délelőtti órákban követték el Nyékládházán. Ekkor az egészségügyi okok miatt védekezésre képtelen állapotát kihasználva bántalmazták azt a férfit, akitől valamivel több mint 1000 forintot vittek el. A délutáni órákban a rablónők újra lecsaptak. Ezúttal egy helyi italkimérésből csaltak ki egy férfit, majd erőszakkal elvették a nála lévő készpénzt, s mivel azt kevésnek találták egy-egy borosüveggel még fejbe is verték áldozatukat.

  A Miskolci Rendőrkapitányság július 18-án elfogta, és bűnügyi őrizetbe vette a két gyanúsítottat, akikkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

  A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda”
 • 7. kőmarad 2010. július 19. 20:16
  „Így tombolnak a cigányok Myvipen - "Jol tették hogy megölték a cozma ....." (18+)

  Egy elkövető a sok közülIlyen messzire még soha nem merészkedtek a cigányok. Pusztuljon el az összes .... magyar, a munka hülye parasztoknak való - így szeretnének "heves vérmérsékletű honfitársaink" beilleszkedni és így segítik elő a békés egymás mellett élést. Nevekkel, adatlapokkal mutatjuk be az agresszív kisebbséget. <moderálva..>”
 • 6. nüs 2010. június 21. 05:40
  „fügeszravas, ha nekem nem tetszik egy olvasó véleménye akkor nem olvasom el.
  Pont arról írsz amit magad is cselekszel :))”
 • 5. Fürgeszarvas 2010. június 20. 18:34
  „Ing.Böck 2010.06.20. 10:39 : Ha nekem nem tetszik valami oknál fogva egy újság stílusa,vagy hiteltelennek tartom az általuk közölt híreket, akkor és azt az újságot a továbbiakban nem olvasom el ! Ez egy ilyen egyszerű dolog ! Ha nem tetszik a Hír TV műsora ( márpedig nem tetszik) , akkor helyette nézem az ORF műsorát ! Az igaz,hogy németül mondja a híreket,de legalább objektív , azaz nem hazudozik ! Javaslom Neked is , meglátod , hogy mennyivel kevesebbet fogsz idegeskedni ! Olyan újságot olvass és olyan TV-t nézz , ami számodra hiteles ! Nekem a Kisalfölddel semmi bajom ! Elfogadom ! Az idő aztán úgyis igazolja majd, ha félrevezetett!”
 • 4. Ing.Böck 2010. június 20. 10:39
  „Történt már valaha valami Magyarországon ami a "kisalföld" szerint nem volt kiváló, csudálatos de legalább eredményes, Emlékeim szerint nem a töretlen "kisalföld" optimizmussasl elöre ! igy jutunk a legelöre !!!”
 • 3. igazszó 2010. június 19. 22:04
  „sok mutyizás....éjszaka....kmbs rendőrt is meglehet fingatni szigetben”
 • 2. TBK 2010. június 19. 18:04
  „Ugyan már, ezek piti dolgok sthol drog ügyeihez képest.
  Na mármost sthol eddig is megúszta, most is megússza.
  Kíváncsi vagyok ebből az 50 grammos tételből mi lesz, gondolom jól megfingatják őket
  Felderítő csoport bruhahaha...”
 • 1. jirzi 2010. június 18. 13:26
  „De kár értük de sajnálom .Remélem a 10 évet kapják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitüntetések Győr-Moson-Sopron megye szolgálatáért

A megyei önkormányzat által alapított kitüntetést csütörtökön hat tagozatban adták át. Tovább olvasom