Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Lefestették – átfirkálták a győri Szentlélek gyógyszertárat

Győr - „Vajon milyen lehet a gondolatvilága annak, aki Győrött, a marcalvárosi Szentlélek gyógyszertár alig tíz napja elkészült homlokzatát graffitivel elcsúfította?" – teszi fel a kérdést Váczi József patikus.
A gyógyszertár vezetője elmondta, hatodikán, pénteken este hat órakor a vanília- és okkersárga színekből szépen kikevert festék még hibátlanul pompázott az épületen, a döbbenetes látvány hétfőn reggel munkába érkezvén fogadta őket. Ők ugyan csak bérlői a patikának, mégis rendkívül fájó érzéssel szemlélik a barbár irkafirkát.

– Nem értjük, más munkájának elcsúfítása kinek és miért jó? – kérdezi Váczi József. Korábban, a felújítás előtt is volt graffiti a falon, méghozzá olyan, hogy a szakemberek nem is tudták a festés előtt teljesen elhalványítani. Az új, műanyag bázisú színezéktől azt várták, hogy talán könnyebben eltávolítható lesz róla a spray. Még ha így is lenne, ettől függetlenül is azt javasolták az Inszol illetékesének, hogy tegyen feljelentést ismeretlen tettes ellen. – Napok óta nyomott hangulatban vagyunk az eset miatt – fejezte be panaszát Váczi József. Nem kell nagy kockázatot vállalni a kijelentéshez, hogy gyaníthatóan így van ezzel a környékbeli lakosok többsége is.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betelepülők füzete

Börcs - A hely, ahol élünk... címmel a falu kulturális és közösségi eseményeit felsoroló, civil… Tovább olvasom