Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Leesett a híd tetejéről

Győr - Koponyaalapi töréssel, agyzúzódással szállították a mentők kórházba azt a 21 éves tasi férfit, aki csütörtökön hajnalban leesett a győri Kossuth híd íves tartószerkezetéről. A fiatalember barátai állítják, ők le akarták beszélni a veszélyes produkcióról ittas társukat.
Hajnalig ötig tartó szórakozás után indultak győri belvárosi lakásaikba a fiatalok Révfaluból a Kossuth hídon keresztül. A híd íves tartószerkezete – mint már oly sokszor – kaszkadőrmutatványra ingerelte a 21 éves tasi K. Pétert, s a révfalui oldalon elkezdett felmászni az ívre. A mutatvány majdnem sikerült, mivel már a Dunakapu téri oldalon tartott lefelé, amikor megcsúszott és mintegy 3 méter magasból hanyatt az aszfaltra esett.

Hasonló korú társai, két lány és két fiú – állításuk szerint ők le akarták beszélni Pétert a mutatványról – értesítették a mentőket, a rendőrségnek pedig egy taxis szólt. Amikor a járőrök kiértek, a fiú mozdulatlanul feküdt az aszfalton, de az egyik rendőr tapintható pulzust érzett. Időközben a mentők is megérkeztek, az orvos koponyalapi törést gyanított, amikor a fiatalembert megvizsgálta.

A Petz Aladár Megyei Oktatókórház baleseti ambulanciáján megerősítették a mentőorvos gyanúját és enyhe agyzúzódást is megállapítottak. A sérült állapota súlyos, de nem életveszélyes. Társai a járőröknek elmondták, a fiú akkor csatlakozott hozzájuk, amikor belvárosi albérletükbe indultak egy közeli szórakozóhelyről. A fiatalok elismerték, hogy ittak az éjszaka, s a leesett fiú is fogyasztott alkoholt.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. K.O.R.N 2008. október 02. 11:15
  „Jo nézni ahogy marják egymást az emberek pedig minenkivel megeshet nem?”
 • 26. Forest 2008. szeptember 28. 21:02
  „Az én gyönyörü bátyám. Kész extrémsportoló. :) nem akarta kinyirni magát se feszülni csak ön-ön nagyszerüsége kicsapott belőle és elkúrta. Néha van ez így. Él virul és virulni fog. A saját tettéröl így nyilatkozott: "Mászásom oka a világ általános nyomora". lol.”
 • 25. Suttogó 2008. szeptember 28. 11:07
  „Hmmmm.

  Nagyos sajnálom azt a fiút, itt az a kérdés, hogy szerdán éjjel mit keres egy fiatal fiú az utcán tök részegen.
  Én ennyi idősen 22 ó.kor már otthon voltam mert reggel mentem 5 re dolgozni, az öcsém is otthon volt mert mindennap éjjfélig tanult mert megvolt a kellő hivatástudata. na most ha kétkezi munkás miért nincs otthon, ha tanuló akkor meg pláne miért nincs otthon.
  Természetesen lehet hogy szabin volt lehet hogy osztályelső és nem kell tanulnia mert egy zseni, de lehet hogy nem is dolgozik meg nem is tanuló, akkor miből ivott? szoval lehet itt gondolkodni de Ő egy ember aki balesetet szenvedett mert felelőtlen volt és ennyi.Remélem felépül és elmondja mindenkinek, hogy nem az a helyes út amin ő is járt és akiknek elmondja azok tanúlnak az esetből.”
 • 24. Superman 2008. szeptember 27. 21:00
  „A srác volt superman, de nem sikerült neki megtanulni repülni...
  Van ilyen, a pia mindíg erőssé, és legyőzhetetlenné teszi az embert...
  Őt legyőzte a föld :D”
 • 23. hmmm... 2008. szeptember 27. 16:34
  „Nem egy hídról leesett fiúról szól a hír? Azt sem tudjátok kiről van szó és mi történt pontosan,de már egymást túllicitálva ,nevetségessé téve magatokat vitáztok olyanról,ami egyáltalán nem kapcsolódik a cikkhez. Gratula mindenkinek ! Nem kell ahhoz diploma,hogy normális véleményt nyílvánítson ki valaki...mondom ...normálisat .Egyszerű az eset.Valaki jól érezte magát és felbátorodott az alkoholtól,aztán elkezdett hősködni,hisz maga sem tudta mit csinál.( Az alkohol csak bátorít,de a tetteknél cserbenhagy.:)) )Ennyi és nem több.... nem a szakmunkások és diplomások anyagi helyzetéről és értelmi szintjéről cikkeztek.”
 • 22. Korrekt 2008. szeptember 27. 10:38
  „18. dékán 2008.09.26. 13:46
  TISZTELT DEKAN!

  A rálátásod-megitélésed jó, de van még "2" nagy hiányosság-probléma az országban.
  1.- valószinü nagyon kevés az a beállitottságu és képzett oktató mint te.
  2.- a diploma megszerzése allatt a fiatalok csak egy kis sávban tanúlnak, nincs széleslátókörü-összetett gyakorlat mely a fiatal tanulót kompletté tenné.
  A nyugati felsöoktatás (ebben az esetben Svéd) jó alapokon kezd. A fiatalok önnálóak, már elég sok gyakorlat van mögöttük. Na és erre jön még a legfontosabb, a tanuló éveik "allatt" kevés kivételével mind dolgozik. Elösször azért, hogy egyáltalán megéljen, másodszor, hogy jobban éljen, harmadszór ezen keresztül komoly tapasztalatokra tesz szert.
  ÉS!?...még a WC takaritást is elvégzi.

  Igy mikor készen van, tudja, hogy mi a munka, ismeri az álltalános problémákat, mindenhöz ért egy kicsit, és nem utólsó sorban alázatos.
  Persze, hogy itt is szórakoznak a fiatalok, de maguk teremtik meg a rávalót és igy tudják-megtanülják, hogy mi az áldozat.”
 • 21. Korrekt 2008. szeptember 27. 10:12
  „13. loser 2008.09.26. 07:09
  Kedves Korrekt! Változtass nevet mert minden vagy csak korrekt nem!!!
  ********************************************************************************

  ...e megjegyzés is tükrözi-bizonyitsa az álltalam irtakat......ugy látszik a szint még lejebb van mint gondóltam:(

  T.Y.U.K. épp ezt fejtegette csak más taktikával és összetettebben.”
 • 20. talierf 2008. szeptember 26. 14:57
  „Egyébként tényleg a fényesre polírozott IQ-bajnok Széchenyi István Egyetem (SZE) hallgatóinak tartanak bulikat szerdánként. Egyébként a volt főiskolásnak üzenem, hogy nem kell olyan forrón enni a kását, amiért olyan jól keres. Örüljön neki. A gyerekei biztosan nem fognak olyan jól keresni. Anno 12 éve szinte minden egyetemista/főiskolás egyből el tudott helyezkedni még akkor is, ha sík hülye volt. Manapság ez nem így megy. Egyébként a győri SZE fikázza a soproni egyetemet, azonban a győriben a tanítási színvonal kb. egy középiskolai 2-eshez elégséges. Sajnos volt szerencsém odajárni pár évig, s még időben váltottam. SZERENCSÉRE.”
 • 19. Suttogó 2008. szeptember 26. 14:23
  „Régen akinek volt esze hozzá az elmet főiskolára v egyetere tanulni, diplomázott doktorált meg mifene, akinek meg nem, az szakmát tanult és kétkezi munkás lett, ma az a baj, hogy dolgozni senki sem akar, csak dirigálni mert van diplomája, igaz segg hülye mindenhez, nekem is volt már 1 2 diplomás főnököm akik osztották
  a munkát igaz én tudtam hogy rossz lesz munkadarab mert én értettem mit kellene csinálni egyszer szoltam de lehülyéztek, utánna már nem szoltam mert ők voltak A "tanult" emberek, a vége az lett, hogy kirúgták őket de az én munkámra a mai napig szüksége van a cégnek.
  Én ha lehetne biztos kőkemény pénzeket kérnék el az oktatásért
  4,5 ös átlag alatt, igy biztos hogy csak az menne oda akinek keresnivalója is van ott.”
 • 18. dékán 2008. szeptember 26. 13:46
  „Hát isten ments,hogy rosszat mondjak a friss diplomásokra a cégünkhöz rendszeressen járnak gyakorlatra személy szerint mellettem is eltöltenek jó pár hetet.A valóság az az,hogy isten mentsen minket ha ők fogják megtermelni a mi nyugdíjunkat,már most borítékolhatjuk a nyomort.Nem akarok általánosítani sem mert mindíg vannak olyanok is akik a tőlük elvárt tudássan,intenzitással,szorgalommal megcáfolják az első mondatokban leírtakat ,de sajnos ez az elenyésző részük.
  Az a gond ,hogy beléjük nevelik azt is,hogy a sárgarépa,vagy a tehén ami tejed gombnyomásra működik az íróasztal mögül és amikor szembesülnek az élet valós buktatóival mint munkahelyi mint magánéleti szférában hát jobb esetben levonják a konzekvenciát és halgatnak élet és a társadalom bölcsességeire.”
 • 17. szakmunkás 2008. szeptember 26. 12:22
  „Elmondom neked hogy nem a diplomás adja a melót hanem az átlagember... Ennyit tudsz...”
 • 16. szerintem 2008. szeptember 26. 12:13
  „szakmunkás:

  na látod ezért nincs diplomád...ki adja neked a melót, hát diplomások...a cégeiddel meg mire mész, majd egyszer megszívat egy nagyobb cég (netán amit diplomások vezetnek) és akkor mehetsz kukázni...szerintem”
 • 15. s/p/s 2008. szeptember 26. 11:17
  „micsoda hír... a hülyebaromarcú”
 • 14. szakmunkás 2008. szeptember 26. 10:46
  „A diplomával ki lehet törölni a seggeteket! Semmit nem ér! Egy sima szakmával előbb el lehet helyezkedni mint diplomával. Nekem nincs diplomám de már a harmadik cégemet alapítom! És mindegyik jól működik??? NA erre varrjál gombot diplomával... Amúgy csak be kell nézni az szórakozóhelyekre az egyetem környékén szerdánként... részeg egyetemistákkal van tele....”
 • 13. loser 2008. szeptember 26. 07:09
  „Kedves Korrekt! Változtass nevet mert minden vagy csak korrekt nem!!!”
 • 12. T.Y.Ú.K. 2008. szeptember 25. 23:13
  „Varrjuk csak föl azt a gombot!
  1. öltés: Manapság ahhoz, hogy főiskolai/egyetemi diplomát szerezzél - nem kell okosabbnak lenned, mint egy ötödikes. Eltekintve most néhány megmaradt stréber szaktól.
  2. öltés: Egyfajta életformát jelent most a felsőoktatási hallgatói jogviszony. Bulik, utazás, miegymás... A harmadik évezredben 4-5 évvel később érik az ember, s főiskolásként kell megtanulnia azt, hogy tulajdonképpen mi is az az élet. Hogyan működik, hogyan lehet eligazodni. Ez 20 éve már a középsuliban rég lezaljott... Bizony bizony, akkor is piáltak a diákok, akkor is voltak a meccsek előtt/alatt/után/helyett balhék, a mentősök dolgát akkor is főleg a részegek kötötték le... Viszont nem poénból mentek az egyetemre az emberek, hanem azért, mert valami többet akartak. Szakmát. Nem akartak a saját szintjükön megrekedni. A világ érdekelte őket, nem pedig az, hogy benne legyenek a tévében.
  3. öltés: Igen ám, de nem mindenkinek jött be a tuti! A diplomaosztó rózsaszín fellege mögül egy szürkülő világ kandikált ki... Az idő előrehaladtával pedig egyre többen jártak így! Előbújt fészkéből a történelmünkben már unalomig ismételgetett "Majd Egyszer Manó". Ezt tessék úgy értelmezni, hogy a frissdiplomás munkanélküli beíratkozik egy másik egyetemre, egy másik szakra. Már nem annyira a világ iránt érzett érdeklődése, tudásvágya miatt, hanem a helyzetből fakadó kilátástalanság miatt.
  4. öltés: A harmadik évezredben kapásból úgy kezdi tanulmányait egy hallgató, hogy tudja, igencsak nagy mázli kell, hogy szakmájában tudjon elhelyezkedni. Emberi méltóságát megtartva, nem agyonstresszelve, agyondolgoztatva, ha nem is nyugati, de legalább nem balkáni (bocs!!!) fizetésért!
  5. öltés: Valamiről lemaradtunk? Majd egyszer. Majd valaki megoldja. Felvesszük a diákhitelt, amíg suliba járunk, nem fizetünk úgysem utána. Időnk, mint a tenger. Menjünk le sörözni. Maradjunk még egy körre. Még egyre.
  Azt meg senki nem godolta komolyan - ugye - hogy a diákhitelt nem piára meg mobiltelefonra költik?
  Üdv!”
 • 11. Korrekt 2008. szeptember 25. 22:53
  „.....randalíroztál:(

  Büszke lehetsz rá mint a diplomádra.

  Már többször lett ismételve, hogy a diplomával nem jár illemtan és viselkedés bizonyitvány....ez a gomb rá:)”
 • 10. ASDFG 2008. szeptember 25. 22:03
  „Miért főiskolás??? mert szerdán csak főiskolai bulik vannak!!!!”
 • 9. Fafnír 2008. szeptember 25. 22:01
  „Darwin díjat érdemelne a srác!”
 • 8. volt főiskolás 2008. szeptember 25. 21:17
  „IGEN! Én is buliztam, ittam, csajoztam, randalíroztam, sőt még füves cigit is szívtam amikor főiskolás voltam...ennek már 12 éve...azóta 3 diplomám van, folyékonyan beszélek angolul, családom van és kb. annyit keresek havonta, mint az előttem szólók összesen...és akkor még kredit rendszer és diákhitel sem volt...mégis ember lett belőlem...na erre varrjatok gombot!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Így parkolunk mi

Győr - Hát, ez a mi kis szégyenfalunk, ez a képgaléria. Győr, és különösen Győr belvárosa túl kicsi… Tovább olvasom