Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Leadták a győri focisták Audijait - fotók

Autószalonban adták le hétfőn a Győri ETO FC szponzori Audijait, amelyeket eddig a játékosok és a sportvezetők használhattak.

Mintegy huszonöt járművet vesz vissza az Audi Hungaria azt követően, hogy a támogatói szerződést a vállalat felbontotta a profi labdarúgócsapattal.

Meglehetős diszkréció mellett hétfőn délelőtt megkezdődött a szponzori Audi gépkocsik leadása. Egyszerre, szinte konvojban, hat autó érkezett az egyik győri szalonba, a járműveket nem a játékosok vezették. Azok a légiósok zárják majd a sort, akik a bajnoki szünetben minden bizonnyal hazautaztak. A válogatott meccs miatti szünet egyben a magyarázat is arra, hogy miért mostanra időzítették a leadást.

Sorra jöttek az autók - egy győri szalon vette át az eddigi szponzori Audikat.

Az előzmények ismertek: az Audi Hungaria Motor Kft. március 14-én közleményében tudatta, hogy azonnali hatállyal felmondja szponzorációs szer- ződését a Győri ETO FC-t mű- ködtető Győri ETO FC Kft.-vel. A profi futballcsapattal 2011 óta tartott az együttműködés, azóta Győrben sokan láthatták a „Győri szívvel" felcímkézett autókat. Lőre Péter, az Audi Hungaria kommunikációs igazgatója a közlemény kiadása után kérdésünkre elmondta, mintegy 25 autót vesznek vissza.

Nem volt publikus az átadás-átvétel ideje, nem a nyilvánosság előtt akarták mindezt lebonyolítani. A Kisalföld ugyanakkor kinyomozta az időpontot, a felvételek így készülhettek el az autókat forgalmazó márkaszerviz előtt. Korábban, amikor Pintér Attila irányítása alatt az eredménytelenség miatt néhány napra elvették a játékosoktól a kocsikulcsokat, már láthattuk, hogy számos játékosnak (vagy a családjának) van saját autója. Nyilván ezekkel járnak mostantól.

Tarsoly otthon van

Napközben még egy ETO-val, illetve Tarsoly Csabával kapcsolatos hír reppent fel. Dr. Papp Gábor, a cégvezető jogi képviselője a Magyar Távirati Irodán keresztül cáfolta azt a sajtóértesülést, miszerint Tarsoly elköltözött otthonából. A közleményben ez állt: „Tarsoly Csaba, a Quaestor cégcsoport elnök-vezérigazgatója otthonában tartózkodik és a kezdetektől fogva mindenben együttműködik a hatóságokkal. Egy árva szó sem igaz abból, hogy Tarsoly Csaba eltűnt volna. Az ilyenfajta híresztelések legfeljebb hangulatkeltésre jók."

Mint kiderült, „a Quaestor vezetőjét eddig háromszor hallgatta ki a felügyelet, s minden kérdésre igyekszik kimerítő választ adni" – közölte az ügyvéd. Mindebből az is kiolvasható, hogy a rendőrség még nem hallgatta ki a cégvezetőt.

A Quaestor Financial Hrurira Kft. csődkérelmét első fokon egy formai hiba miatt a bíróság elutasította, a döntés nem jogerős.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megalakult a 2016-os győri Sportlövő 10 m-es Európa-bajnokság szervezőbizottsága

2016. február 22-28. között egy újabb rangos világesemény helyszíne lesz Magyarország, azon belül… Tovább olvasom