Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Lassítás helyett nekitolta az előtte haladót a lekanyarodónak

Baleset történt a 82-es főúton, a megyehatárnál: három autó ütközött össze, a hátul haladó az előtte közlekedőt a legelsőnek tolta.

Három személyautó tartott Veszprémvarsány irányából Zirc felé pénteken, amikor az elöl haladó jármű vezetője, jelezve szándékát, le akart kanyarodni a főútról Réde felé. A mögötte haladó lassított, azonban a harmadik autó hátulról belerohant. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a középső járművet a lekanyarodó autó hátuljába tolta. A mentők egy embert mellkassérüléssel szállítottak el a helyszínről.

Fotó: Bertleff András
Fotó: Bertleff András
Fotók: Veszprémvarsányi Önkéntes Tűzoltók
Fotók: Veszprémvarsányi Önkéntes Tűzoltók

Olvasóink írták

 • 8. kicsizsu85 2011. június 15. 13:23
  „Tény hogy mindenkit hazavárnak és a Suzukis el is ismerte a hibáját,de ennek ellenére emberek vagyunk és mindenki tévedhet elég hozzá egy pillanat. Sajnos aki az utakon közlekedik azzal bármikor előfordulhat ilyen nem kell ahhoz szándékosan tenni. A Suzukis pedig bocsánatit kér a károsultaktól így interneten keresztül is és nagyon sajnálja a történteket. A károsultaknak pedig köszöni a helyszínen mutatott megértést és segítséget!!!”
 • 7. Goldmund 2011. június 15. 08:33
  „6.hsz-ra:
  Ez lehet magyarázat, de mentség aligha!
  Aki autót vezet, az legyen olyan állapotban, hogy képes legyen biztonságosan vezetni a járművet. A többieket is hazavárják, nemcsak őt!”
 • 6. nemmindegyki 2011. június 14. 17:36
  „A "vétkes" sofőr 3helyen dolgozik egyszerre!!sosem tudja kipihenni magát rendesen ....akkor is épp fáradtan vezetett...előbb tudjuk a hátteret aztán ítélkezzünk kedves hozzászólók!!!!”
 • 5. Babybogyo86 2011. június 11. 12:07
  „Nyílvánvalóan nem direkt ment bele az előtte haladó autóba. Szerencse, hogy komolyabb sérülés nem történt. Kitartás az összes károsultnak. Szeri zs.”
 • 4. kicsizsu85 2011. június 11. 10:38
  „A hírek rosszul közölték az esetet ugyanis az autók Győr felől mentek Zirc irányába és az a 15 méteres féknyom arról tanúskodik,hogy a Suzukis igenis fékezett a baleset előtt.”
 • 3. Powerarc 2011. június 11. 09:19
  „Zirc felől jövőknek van külön kanyarodósáv, másik irányból nincs. De ettől függetlenül a hátul jövő a felelős, számítania kellett volna rá, hogy az elöl haladó lekanyarodhat.”
 • 2. BsBe 2011. június 11. 06:37
  „Dehogynem. A lényegen, hogy megint egy sofőr, aki nem a forgalma figyeli, két másik vétlen autónak okozott nem kis kárt, nem változtat.”
 • 1. Scania 2011. június 11. 01:07
  „11 órával az eset után nem tudják helyesen közölni az esetet.
  Az autók Veszprémvarsány irányából Zirc felé haladtak nem pedig Zirc felől.
  Ugye mennyire nem mindegy”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bankrablás Marcalvárosban: grafika készült az elkövetőről

A Téti Takarékszövetkezet Lajta utcai fiókját rabolta ki egy 30 év körüli, 180 centiméter magas… Tovább olvasom