Kisalföld logö

2017. 01. 21. szombat - Ágnes -9°C | 1°C Még több cikk.

Lassan uszodát is nyithat a Tesco Győrben! - fotók

Az adyvárosi Verseny Tesco parkolójában egyre nagyobb víztömeg hömpölyög.

Szerda, 11.04

"Szombat délutánra alvállalkozó segítségével elhárítottuk a dugulást. Vasárnap-tfőn újabb nagy mennyiségű eső esett, minek következtében minimálisan, de feltelt a parkoló egy része. Ismét orvosoltuk a problémát, jelenleg száraz a parkoló" - közölte érdeklődésünkre Varga Eszter, a Tesco kommunikációs szakértője.

Kedd, 10.17

Egyik Olvasónktól még múlt hét pénteken kaptuk az első fotót a Verseny Tesco parkolójáról, ami lassan, de biztosan hatalmas medencére hasonlít. Az utóbbi napokban újabb felhőszakadásokban volt részünk: a víztömeg érthetően egyre csak nő.

Az is biztos ugyanakkor, hogy ez az ügy nem a Győri Útkezelő Szervezethez tartozik, kérdésünkre Máthé-Tóth Péter, az útkezelő tájékoztatásért felelős mérnöke megerősítette: "a terület az üzletlánc magánparkolója".

Fotó: Tudósító (Póczik Ádám)
A víz csak egyre nő! Fotó: Tudósító (Póczik Ádám)


Más forrásból a következőket tudtuk meg: "vízelvezetéssel biztosított felületen a víznyelőrács eltömődése szokott ilyen helyzetet teremteni. Vélhetően a rács kézi takarítása megoldja. Ha nem, akkor csapadék elvezető csőben lehet dugulás vagy illeszkedési probléma".


Kép: Tudósító
Kép: Tudósító


Hasonló víztömeget látott megyénkben? Nem nyeli el a csatorna az esővizet? Küldje el fotón a vízben álló helyszínt, utánajárunk minden esetnek! E-mail címünk: tudosito@kisalfold.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagy a dugó a győri Szent István úton: javítják a burkolatot - fotók

Szerda délelőtt is bedugult a Szent István út, még tartanak a burkolatjavítási munkák, emiatt… Tovább olvasom