Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Lakást hirdetnek, családot keresnek

Győrasszonyfa - A község a tápszentmiklósi ˝iskolamentő akcióhoz˝ hasonlóan lakást, illetve lakásokat kíván vásárolni – betelepülő nagycsaládosok, valamint nagycsaládos vállalkozók részére.

A lakások előtakarékossági formában két év után megvásárolhatók. Annyival bővül az ő ajánlatuk, hogy a betelepülő vállalkozóknak nemcsak lakást, hanem ipari területet is tudnak biztosítani.

Győrasszonyfáról annyit érdemes tudni a leendő jelentkezőknek, hogy két jelentősebb foglalkoztató dolgozik a településen, a harmadik munkahelyteremtő beruházás jövőre valósul meg.

Háziorvosi szolgálat helyben van, az óvoda és az iskola társulási formában működik: alsó tagozat van Győrasszonyfán. ˝A szociális gondozó, illetve falugondnoki szolgálat működtetésével igyekszünk a lakosság komfortérzetét fokozni˝ – teszi még hozzá Valiczkó Mihály polgármester, akitől további részletes felvilágosítás is kérhető.

Levélben: Győrasszonyfa Község Önkormányzata, 9093 Győrasszonyfa, Hunyadi tér 18.; telefonon: Valiczkó Mihály, 20/417-7147.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidék felé nyit az SZDSZ

Győr-Moson-Sopron - A szabad demokraták elnöke, Retkes Attila a pártnál folyó változásokkal… Tovább olvasom