Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 2°C Még több cikk.

Kütty-kütty Bazár (KKB) a rábacsécsényi multiházban, avagy shoppingra fel!

Hegyekben tornyosulnak a már megunt ruhadarabjaid a gardróbban? Nincs hova tenned, de kidobni nincs szíved? Akkor a rábacsécsényi kütty-kütty bazáron a helyed!

Frissítsd fel a ruhatáradat úgy, hogy közben tudod, valakinek pont a te gönceid okoznak örömet. Ha van olyan ruhád, cipőd, ékszered, kiegészítőd, aminek a megkaparintása egykor örömmel töltött el, de ez a szerelem valahogy elmúlt, akkor add el őket!

A Rábacsécsécsényi Multifunkciós Szolgáltató Ház február 22-én hagyományteremető szándékkal megrendezi I.Kütty-Kütty Bazárját (a KKB-t), ami reggel 9-től délután 17 óráig tart.

A trendi ruhaneműket és az egyéb megunt, nem használt pöpec holmikat mindenki a saját standján értékesíti (természetesen pénztárcakímélő áron).

A nagy shopping napra – természetesen – nem csak helybelieket várunk! Osztani ér! Rábacsécsényiek: aki szívesen kiárusítaná a megunt és (vagy) nem használt holmijait, az kérem legkésőbb február 19-ig jelentkezzen privát üzenetben a Facebookon (Rábacsécsényi Multiház) vagy az önkormányzati hivatalban.

Mindenki saját standot kap, amelyet ötletesen berendezhet –saját ízlése, kreativitása szerint. Ahhoz, hogy számodra is sikerrel járjon ez a kis megmozdulás, figyelj arra, hogy valóban olyan holmikat hozz magaddal, amiket te is szívesen megvásárolnál.

FONTOS, hogy hívd meg az ismerőseidet az eseményre, hogy minél többen legyünk, induljon be egy jó kis körfogás: enyém volt, tied lett, tiéd volt, enyém lett.

Részvételi díj: az eladott kütty-küttyök 10 százaléka a Rábacsécsényi Multifunkciós Szolgáltató Házat illeti. Nem Rábacsécsényiek is bérelhetnek standot a "fehér házunkban". Nektek is ugyanaz a használati utasítás.

Azonban tőletek - az eladott termékek után - 30 százalékot kérünk (ami természetesen a Rábacsécsényi Multifunkciós Szolgáltató Ház kasszáját dagasztja).

A nagy KKB-n lesz finom nespresso kávé és forró, szívmelengető tea is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogosítvány nélkül vezette az Opel Kadettet Öttevényen

A rendőrök igazoltatták és szabálysértés miatt őrizetbe vették. Tovább olvasom