Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Kutatás és fejlesztés a Magyar Honvédségnél

Szekeres Imre honvédelmi miniszter 2007. november 20-án, kedden 15.45 órától „Kutatás és fejlesztés a Magyar Honvédségnél" címmel előadást tart a győri Széchenyi István Egyetem Baross Gábor előadótermében.
A stabilizálódó Magyar Honvédség bemutatása mellett a NATO rigai csúcsa utáni biztonságpolitikai környezet és főként a Magyar Honvédségnél folyó kutatás és fejlesztés jelentik az előadás fő témáit.

A Magyar Honvédségnél szolgálók többsége jól képzett, nyelvet beszélő, külföldi tapasztalatokkal rendelkező szakember, akik előtt további kihívások, izgalmas feladatok, sok tanulás, képzés és kiképzés, egy szóval: perspektíva áll – olvasható a hivatásos katonai szolgálatot és a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen választható további diplomás képzéseket bemutató tájékoztatóban.

A győri egyetem aulájában november 20-án, kedden 13 órai kezdettel a győri Toborzó Iroda közreműködésével a széchenyis egyetemisták megismerkedhetnek a hivatásos katonaélet mindennapjaival, eszközeivel, fegyverzetével, találkozhatnak az iraki és az afganisztáni missziót megjárt katonákkal. Szabó Zoltán „Topi" világbajnok vadászpilótával kipróbálhatják a repülés élményét a vadászrepülőgép szimulátorban.

A hallgatók az AN-26-os szállítógéppel „Ancsával" a számítógépes szimulátor segítségével éjszakai műszeres leszállást is végezhetnek.

Az egyetem parkolójában 13 órától az érdeklődő hallgatók a toborzó autóbuszokban részletes tájékoztatást kapnak a katonaéletről, a szerződéses és a hivatásos állományba kerülés lehetőségeiről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Miért halt meg Márkó?

Győr - Meghalt szombaton egy kisbaba a győri csecsemőotthonban. A győrsövényházi szülők alapos… Tovább olvasom