Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Kulcsszó a változáskezelés

A közös motívum a változás, a kríziskezelés volt az ICG Győrben tartott rendezvényén szerdán. A partnerek a témában tartott előadások végén átbeszélték a módszerek tanulságait, buktatóit.

Az Infora Consulting Group (ICG) ismét asztalhoz ültette főként Észak-Dunántúlról érkezett partnereit szerdán Győrben. Mint azt Döncző Zoltán, a csoport győri partnertanácsadója elmondta: a szervezet- és hatékonyságfejlesztési projektek támogatása során szükség van a tanácsadói tapasztalatcserékre, egyfajta tudásmegosztásra. A négy téma kulcsszava a változáskezelés volt, miután ez az év a változásról, a krízisről szól.

Szükség van a tanácsadói tapasztalatcserékre - mondta Döncző Zoltán.
Szükség van a tanácsadói tapasztalatcserékre - mondta Döncző Zoltán.

A Gemba Inc. generálmenedzsere, Jon Miller a japán autóipari Toyota modellt vizsgálta. Előadásában bemutatta: mit tud tenni válsághelyzetben az, aki modellértékű a többi működésjavító kultúra számára. Dr. Kemény Sándor six sigma szakértő a sokváltozós statisztikai kontroll alkalmazását világította meg. A Velux Magyarország ügyvezető igazgatója, Vincze Zoltán azt mutatta be, hogy krízishelyzetben milyen kérdések feszítenek egy első számú vezetőt. Hujber Róbert, a Payer projektmenedzsere arról szólt, milyen gátakkal kell szembenézni, amikor másodszor fut neki egy vállalat egy hatékonyságjavító programnak egy korábbi sikertelenség után.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Folytatják a magyar hegymászók keresését

A kínai külügyminisztérium illetékese ígéretet tett arra, hogy további lépéseket tesznek a négy… Tovább olvasom