Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Kukucs! Ilyen lesz a győri Credo új autóbusza - fotók

A győri autóbuszgyár az április 23-i BUSEXPO-n mutatja be először új, többfunkciós helyközi járművét. Mi fotókon megmutatjuk most.

Ilyen lesz a győri Credo új autóbusza


A busz a Credo Inovell 12 kétszárnyú, dupla szélességű utasajtóval felszerelt változata, ami egy teljesen új termékvariáns. A jármű a komfortos utastér és a gyors utascseréhez igazított ajtónyílás miatt elővárosi és közepes távú belföldi forgalomra is alkalmas. Az üzemeltetők számára ez azt jelenti, hogy több, eltérő kategóriájú járművet is kiválthatnak az új Inovell-el, ami nagyban megkönnyítheti a forgalomszervezést.

„Magyarországon a helyközi kategóriában értékesítik a legtöbb új autóbuszt. Mivel az Inovell a szegmensben versenyző egyetlen hazai gyártmányú termék, így őszintén bízunk benne, hogy hamarosan országszerte találkozhatnak majd vele az utasok" - mondják a cégcsoport szakemberei.

A Kravtex-Kühne Csoportnál egyébként javában zajlik az Euro 6-os Credo buszok fejlesztése, így már idén bemutatkozhatnak a csúcstechnológiás erőforrásokkal szerelt járművek is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsóbban eszünk, mint pár éve? Szavazzon!

Nehezen hihető, de a gyulai kolbász, a bontott csirke és a kenyér ára is jelentősen csökkent 2011-hez képest. Ön mit tapasztal az üzletekben? Tovább olvasom