Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 6°C Még több cikk.

Kudlik Júlia a Bezerédj-kastélyban - képgaléria

A mai rohanó világban szükség van egy kis kikapcsolódásra, elszakadni a mindennapok egyhangúságából. Februárban ezért indítottuk új rendezvénysorozatunkat. Rendszeresen kulturális teadélutánt tartunk a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban.

Október 11-én Kudlik Júlia volt a vendége a Bezerédj Teadélutánnak, aki hazánk egyik legismertebb és legnépszerűbb tévés személyisége. Közel fél évszázados pályafutása során megérdemelten vívta ki a nézők szeretetét.

Kedves mosolya és szakmai felkészültsége mindig garancia volt a színvonalas műsorra. Nem véletlen, hogy a meghatározó tévés egyéniségre mindenki emlékszik. Ezt bizonyítja az is, hogy nagyon sokan eljöttek.

Neve elsősorban a Delta tudományos híradóval forrt össze, melynek 33 éven át volt a házigazdája. A 90-es években hosszú ideig vezette a Juli-sulit, melyben hasznos háztartási ismeretekkel látta el a nézőket.

Egész pályája során azt a szempontot tartotta szem előtt, hogy emberileg tudja vállalni, és hasznára legyen vele a közönségnek.


Fotók: Szük Ödön
Ez alkalommal először a szeretet kommunikációjáról hallhattuk, megható történeteket mesélt a szeretetről. Nagyon fontos, hogy az emberek közelebb kerüljenek egymáshoz, szeressék egymást, mert "különben elveszünk egy szálig".

Korunk legnagyobb betegsége a meg nem értés.
Ezután beszélgetésre került sor, melyen sok érdekes mozzanatot hallhattunk az életéből és a munkájáról. Felolvasott néhányat Körmendi Gitta gyönyörű verseiből.

Végül meglepetésként felvillantottuk Kudlik Júlia néhány emlékezetes vidám pillanatát, amelyeket régi szilveszteri műsorokban láthattunk.
Mindenki nagyon jól érezte magát, aki ellátogatott a rendezvényre.

Sulyok Attiláné

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

III. Győri Babahordozó Napok Győrben - képgaléria

Október 8–14-ig zajlik országszerte a Nemzetközi Babahordozó Hét, melyhez immár harmadik… Tovább olvasom