Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Kraft Foods Hungária - Európai csatlakozás és közelgő névváltás

Tizenhét közép-európai piac, így a magyarországi is csatlakozott a világ legnagyobb snacktermékeket gyártó vállalata, a Mondelēz International európai szervezetéhez.

A jelentős növekedési potenciállal rendelkező új közép-európai tagvállalatokat két térségre, egy északira és egy délire osztották. Ez utóbbi irányítását pedig a magyar leányvállalat tavaly kinevezett ügyvezetőjére, Iryna Shandarivskára bízták, aki új tisztsége mellett továbbra is ellátja magyarországi ügyvezetői feladatait.

˝Az európai régióhoz történő csatlakozás a magyarországi és más közép-európai piacaink számára komoly előnyökkel jár.˝ – mondta Iryna Shandaryvska, a dél-közép-európai térség ügyvezetője. ˝Többek között gyorsan adaptálhatjuk az európai fogyasztókat célzó központi stratégiákat, az innovációkat könnyedén átültethetjük térségünkre, a pán-európai kereskedelmi hálózatok számára nagy növekedést biztosító terveket dolgozhatunk ki, végül, de nem utolsó sorban kiaknázhatjuk rugalmas és immár kibővült gyártókapacitásainkat is. Izgalommal tekintünk közép-európai munkatársaink szakértelmének és tehetségének európai színtéren történő bemutatkozása elé is. A csatlakozó tizenhét piaccal együtt európai régiónk immár 33 országot tömörít. Rengeteget tanulhatunk egymástól!˝ – tette hozzá az ügyvezető.

A Kraft Foods Hungária az európai csatlakozás mellett névváltásra is készül. A hazai csokoládé, keksz és cukorka kategóriák piacvezető vállalata április végén végleg megválik eddigi nevétől, és Mondelēz Hungária Kft. néven folytatja működését.

A névváltás a Mondelēz csoportba tartozó székesfehérvári és győri gyárakat nem érinti, azok változatlanul Győri Keksz Kft. néven integrálódnak az európai egységbe.

A Mondelēz Europe-hoz csatlakozó magyar leányvállalat – jogelődjei révén – immár húsz éve működik Magyarországon. Termékportfóliójába olyan közkedvelt márkák tartoznak, mint a Milka, Sport szelet, Győri Édes, JóReggelt!, Dörmi, TUC, Halls és a Negro.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védelmi igazgatási felkészítés a megyében

A járási rendszer kialakítása után a védelmi igazgatás helyi szintje szerkezetében és feladataiban… Tovább olvasom