Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Közvélemény- kutató játék

A „Győr turizmusáért – játék a városért” közvélemény-kutatás keretében eddig mintegy ezer embert kérdezett meg a Contakter Iroda.
A megkérdezetteknek – akik a megyeszékhely turizmusfejlesztését segíthetik véleményükkel – 30 százaléka külföldi. Az ő válaszaikat a játékot a város megbízásából lebonyolító iroda külön értékeli, hiszen nekik mások a szempontjaik, mint a helyieknek, akiknek szintén fontos a véleménye. A hegyeshalmi határnál megszólítottak fele már járt Győrben. A külföldieket elmondásuk szerint a városkép, a vendéglátás vonzotta ide az eddig feldolgozott adatok szerint.

– Nem piackutatást végzünk, gondolatébresztő játékot hirdettünk – szögezte le Lengyel Éva a szervezők nevében és hozzátette: az eddig beérkezett szavazólapok alapján a helybeliek többsége azt szeretné, ha újabb fesztiválokkal bővülne a város kínálata, több szabadidős és gyermekprogram nyújtana kikapcsolódási lehetőséget. Annak is örülnének az emberek, ha fejlesztené az úthálózatát Győr és a köztisztaság terén kedvezőbb képet mutatna a jelenleginél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűkítik a Mosoni- Dunát?

Azt ugyan még nem tudjuk megmondani, mikor, de remény van rá, hogy belátható időn belül Győr (ismét)… Tovább olvasom