Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Közösségi üzleti portál: Győrből hódít a pvip?

Több mint féléves fejlesztés és egy rövid zártkörű próbaidőszak után már működik a győri és Győr környéki vállalkozások összefogását segítő új, magyar üzleti közösségi portál, a pvip.eu.


A pvip.eu közösségi üzleti portál létrehozásának alapgondolata egy győri reklámszakember agyából pattant ki. Szükségét érezte egy olyan megoldásnak, amely enyhíti a globális válság miatt bekövetkezett gazdasági visszaesés következményeit.

- Új és egyben megbízható üzleti partner felkutatása mindig sok energiát és nem utolsó sorban költséget jelent a vállalkozások számára - mondja az ötletgazda Perjés Péter, majd hozzátette: "A probléma orvoslására létrehoztunk egy olyan rendszert, amellyel a vállalkozások kiszűrhetik maguk közül a megbízhatatlan szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkező cégeket. Egy közösséget alkotva szerteágazóbb üzleti kapcsolatokra, s ezáltal potenciális új partnerekre tehetnek szert."

A legtöbb meglévő közösségi site-okkal ellentétben az PVIP üzleti partneri hálózatában nem látható az adott vállalat kapcsolatrendszere, így a partnerek, beszállítók "elhalászása" sem következhet be.

Az üzleti portál lényege éppen az, hogy ha egy vállalat új céggel szeretne együttműködni - vagy egy meglévő kapcsolatáról szeretne más partnereitől további információt szerezni -, akkor csak a leinformálandó cég és a közös partnerek halmazát mutatja meg.

- A PVIP legfontosabb célja, hogy a vállalatok egymás közti partneri viszony bizalomerősítő eszközeként szolgáljon; másodsorban pedig a tagok megrendelőinek számító cégek - a magánszemélyek - olyan terévé válhat, ahol célzottan, működési területük szerint tudják a vállalkozásokat megtalálni - hangsúlyozta Perjés Péter, aki arra törekszik, hogy ez a győri kezdeményezés nemzetközivé nője ki magát.

Olvasóink írták

  • 1. jánosi 2009. október 18. 18:22
    „És mindez mennyiért boldogít bennünket ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vihar mindent visz: kisteherautót, reklámtáblát, fákat

Sopronban biciklisre dőlt egy fa; Csornán egy üzletház, Lövőn a templom tetejét bontotta meg a szél. Tovább olvasom