Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 4°C Még több cikk.

Közösségépítés és tanulás a marcalvárosi aluljáróban

Nagy sikerrel működik Marcalvárosban az OKos kezdeményezés az aluljárónál.
Ennek keretében bármely korosztály találhat programot magának.

A rendezvényeket és a munkatársakat a Szociális Projektinkubátor, Közösségi Akció és Kutatás Alapítvány fogja össze. „A lakótelepi közösség fejlesztése az elsődleges célunk – kezdi Horváth Glória, a projekt egyik felelőse. – A marcalvárosi aluljáró a fő helyszín, ezen belül három helyiségben tartunk még programokat sok témában. Tavaly novemberben indultunk és 2015 januárjában fejezzük be a projektet, de már kapunk visszajelzéseket, hogy folytassuk."

„Információs és tanácsadási ügyeletet is tartunk, hétfőn és szerdán reggel nyolctól délig, kedden és csütörtökön délután kettőtől este hétig és szombaton kilenctől délután egy óráig – emeli ki Horváth Glória. – Itt az álláshirdetésektől kezdve az albérletkeresésen át nagyon sok mindenben tudunk segíteni." Hozzátette: „Tartunk kézműves-

programokat, időstornát, de a Széchenyi István Egyetem önkéntessegítő gyakorlatával együttműködve korrepetálást is vállalunk iskolások számára. Az adventi hétvégéken ünnepi rendezvénnyel várjuk az embereket.

A jelenleg futó programok közül Harcsás Judit könyvbemutatóval egybefűzött, kötetlen beszélgetős délutánjai emelkednek ki, ezeket kéthetente tartjuk. Bővebben a programokról a helyszínen, a www.facebook.com/OKoshely oldalon és napközben a 06-20/6611-887-es telefonszámon lehet tájékozódni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Messzebb a platánfáktól: felújítják az összetört kerékpárutat Adyvárosban - videó, fotók

A platánfák gyökerei törték fel csúnyán az aszfaltot a Szigethy Attila úti kerékpárúton. A szakemberek ezért most arrébb helyezik az utat. Tovább olvasom