Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Közlekedők figyelmébe

Győr - Pénteken este látványos megnyitóünnepséggel veszi kezdetét a kajak-kenu maraton-világbajnokság Győrött. A rendezvény a buszközlekedést is érinti, s ez idő alatt több helyen is elterelések, lezárások nehezíthetik az autósok dolgát.
Ami a Kisalföld Volán helyi autóbusz-közlekedésének változásait illeti, a péntek esti megnyitó és a vasárnap esti Bikini-koncert ideje alatt, azaz szeptember 7-én 18 órától üzemzárásig és 9-én 19 órától üzemzárásig az Aradi vértanúk útján keresztül közlekedő autóbuszok a Virágpiacnál balra fordulva a Zechmeister utcán, majd a Petőfi hídon keresztül érik el újvárosi, illetve győr-szigeti eredeti útvonalaikat. Ezen időszakok alatt a Zechmeister utcai megállóhelyeket (a Klastrom Szálló és a parkolóöböl mellett) az autóbuszok nem érintik. A menetrendben nem lesz változás.


Terelések, lezárások

Szeptember 7-én 18 órától 24 óráig és 9-én 19 órától 24 óráig forgalomkorlátozások lesznek az Aradi vértanúk útja–Virágpiac–Zechmeister utca–Rába kettős híd–Rát Mátyás tér által határolt területen. Erre a területre a Volán helyi autóbuszain kívül nem lehet behajtani. A Zechmeister utcai fizetőparkolót 7-én 12 órától 24 óráig lezárják.

A vb ideje alatt az egyetemi csarnok parkolóját elsősorban a versenyző csapatok használhatják. A Vásárhelyi Pál utcába tilos a behajtás a Mosoni-Duna töltése irányába, mert azt a csapatok használják, az útszakaszt 8-án és 9-én lezárják.


Belépők és parkolók

A verseny nézői területére – Aranypart I. – a 8-i és 9-i versenynapokon csak belépőjeggyel lehet belépni. Jegyek a bejáratoknál válthatók. A bejáratok a Vásárhelyi Pál híd révfalui hídfőjénél és az egyetem parkolója mellett lesznek. A nézők az egyetem parkolóját használhatják díjmentesen. A szervezők ajánlják a Móricz Zsigmond alsó rakparti díjmentes parkoló használatát, ahonnan a verseny helyszíne a Kossuth hídon és a Kálóczy téren keresztül gyalogosan is gyorsan megközelíthető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fogadjon örökbe biciklitárolót!

Győr - Legyen az utca az embereké! – e gondolat köré szervezik idén a Mobilitási Hét… Tovább olvasom