Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Közérdekű információk a győrszentiváni fesztiválhoz

Hol lesz a rendezvény? Mikor, hogyan és mivel juthatok oda? Hol találom a nagyszínpadot? S a rocksátrat? Ezekre a kérdésekre megtalálják az összes választ cikkünkben.

Fesztivál ideje: 2011. június 23.-tól 26.-ig (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap)
Fesztivál helye: Győrszentiván, Molnár Vid Bertalan Közösségi ház melletti szabadtéri terület
Fesztivál címe: 9011 Győrszentiván, Váci Mihály u. 3.

GPS: É 47.69454105984618 K 17.738971710205078

Közlekedés:

Autóbusszal
a Győrből a belvárosából helyi ("sárga") buszokkal közlekedhetünk Győrszentivánra. A 30-as, 31-es illetve az ipari parkba közlekedő járatokkal juthatunk el ebbe a városrészbe.

A Kisalföld Volánnak köszönhetően, a fesztiválozók igénybe vehetik az éjszakai buszjáratokat. Teljesen ingyenesek és az esetleges parkolási gondok miatt külön ajánljuk. A járatok Győrszentiván, Váci Mihály Iskola megállóhely és Révai Miklós utca Forgalmi Iroda viszonylatban az alábbi időpontokban indulnak:

2011.június 23. (csütörtök)

23.30 óra

2011. június 24. (péntek)

24:00 óra
00:45 óra

2011. június 25. (szombat)

24.00 óra
00.15 óra
00.30 óra
00.45 óra
01.00 óra
01.15 óra

2011.június 26. (vasárnap)

23.45 óra
24.00 óra

Az SzFeszt2011 térképe
Az SzFeszt2011 térképe

Vonattal:

Győrszentiván vasúti állomással rendelkezik, melynek felújított váróterme is van. Győri irányban az Ács és Komárom felől érkező személy-, és gyorsvonatokkal juthatunk be a belvárosba. Eljuthatunk Budapest, Hegyeshalom és Székesfehérvár állomásokra is.

Autóval:

Győrből Győrszentivánra 10-15 perc alatt érhetünk ki gépkocsival a Mártírok útja és a 19-es számú út igénybevételével, vagy Gyárváros városrész érintésével a Kandó Kálmán utca és a Hűtőházi út használatával. Kerékpárosok számára külön, a forgalom veszélyeivel nem járó kerékpárút vezet, amely a Hűtőházi út és a Hecsei út kereszteződésénél indul.


Egy kis házirend:

- A Biztonsági emberek folyamatosan ellenőrzik a karszalagokat, amelyek ha sérültek, szakadtak, vagy látszik, hogy "hazai", akkor eltávolítják és el kell hagyni a Fesztivál helyszínét!

- A biztonsági emberek, amikor átvizsgálnak Benneteket csak a munkájukat végzik, ezért ne nehezteljetek! Saját érdeketekben ne hozzatok szúró, vágó eszközöket, kábítószert, semmilyen illegális dolgot! A fesztivál területére csak úgy léphetsz be és csak úgy tartózkodhatsz bent, ha viseled a karszalagot. Ennek meglétét kollégáink folyamatosan ellenőrzik.

-Vigyázzunk értékeinkre! Fontos, hogy vigyázzunk egymás testi épségére, vagyontárgyaira! Szervezők nem tudnak felelősséget vállalni az értékeitekért.

- Bejáratnál mindenkit átvizsgálunk, hogy biztosítsuk, hogy senkinél ne legyen törvényellenes, a fesztivál területére be nem vihető tárgy, eszköz.

- Jegytulajdonosként egyben hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy rólad, a közönség tagjaként kép- és filmfelvétel készüljön. A felvételek készítőivel szemben semmilyen követeléssel nem lehet fellépni. A biztonság és a bűnmegelőzés érdekében a rögzített képeket megőrizzük.

- Vigyázzunk egymásra! A Szervezők mindent elkövetnek a balesetek elkerülése véget, de nem lehetnek ott mindenhol, így mindenki saját magáért vállal felelőséget, illetve a kiskorúakért szüleik, kísérőik!

- Vigyázzunk a környezetünkre! Felesleges elmondanunk, hogy óvjuk, védjük környezetünket, de mégis tegyünk így! Lesz bőven szemetes, ha lehet ne a földre dobjátok a szemetet. Közös érdekünk!

- Folyamatosan tisztítjuk a fesztivál helyszínét, hogy mindenki közérzete jó legyen, ehhez azonban Ti is kelletek, hogy feleslegesen ne kelljen dolgozni.

Az SzFeszt2011 hivatalos honlapját ide kattintva érhetik el.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem mondanak le a fejlesztésekről Koroncón

Koroncó vonzóvá tétele minden településlakónak közös érdeke és büszkén vallom, falunkban az emberek… Tovább olvasom