Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 13°C | 27°C Még több cikk.

Középpontban: jelentkezés, tanulmányok, elhelyezkedés

A legdinamikusabban fejlődő hazai térség egyetemének színes oktatási tevékenységét, értékeit mutatják be a Széchenyi István Egyetem kedden „nyitott kapuk" címmel tartandó továbbtanulási rendezvényén.
A városi-egyetemi csarnokban (9026 Győr, Egyetem tér 1.) holnap 8 órától fogadják a programra érkezőket.
Az egyetem hallgatói, oktatói a városi-egyetemi csarnokban épített standokon a nappali, a levelezős, a távoktatási képzések, a felsőfokú szakképzések mellett bemutatják az intézmény informatikai hátterét, kollégiumait, szakkollégiumait, a hallgatói szervezeteket, az elnyerhető tanulmányi és szociális ösztöndíjakat, a külföldi részképzéseket, a karrierlehetőségeket, az Erasmus és más európai képzési ösztöndíjakat, a Practing gyakorlatorientált képzési programot, a mérnökképzés laboratóriumait, az idegen nyelvi képzést, a testnevelés, a sport színtereit, a zenekarokat, az egyetemen működő szervezetek és cégek szolgáltatásait.

Kilenc órától az Építész Műteremház bemutatásával kezdődik a képzéseket részletesen megismertető színes programok sora.

Az óránként, másfél óránként ismétlődő tájékoztatókon a mérnöki, az informatikai, a közgazdasági, a jogi, a nemzetközi, a zeneművészeti, az egészségtudományi és a szociális szakokról az oktatók és a hallgatók adnak részletes ismertetést. Az egészségtudományi képzést az elsősegélynyújtás-bemutató, a zeneművészetit a Harsona kvartett műsora reprezentálja.

Tíz órától a kiscsarnokban a felsőoktatási felvételi eljárásról dr. Bakos Károly, az Oktatási és Kulturális Minisztérium szakmai főtanácsadója tart előadást.

A felvételi tájékoztató nap regisztrált résztvevői három sorsoláson vehetnek részt, s értékes nyereményeket nyerhetnek.

További részletek: http://felveteli.sze.hu.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkagép rontott a korlátnak a hídon

Győr - Markológép szakította át Győrben a Fehérvári úti híd szalagkorlátját, majd a járdára hajtva a… Tovább olvasom