Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Közéleti fórum a civil kontroll esélyeiről

Győr - A Pro Urbe Lokálpatrióta Egyesület a civil politizálás esélyeiről és tapasztalatairól tart közéleti fórumot szerdán este hat órától a Révész Hotel nagytermében (Hédervári út 22.).

Előadóként meghívták Seress Máriát, a parlamenti választásokon indult Civil Mozgalom vezetőjét, akivel vitát, véleményt provokáló eszmecserét folytat Fábián György újságíró. Szó lesz többek között a Civil Mozgalom megszületésének körülményeiről, történetéről, a parlamenti választási eredmények értékeléséről, az önkormányzati választásokról, a civilek felelősségéről, a civilek és a mindenkori hatalom viszonyáról. Az est nyilvános, belépő nincs.

Olvasóink írták

  • 2. civil 2010. május 09. 19:08
    „Kedves Tábornok!
    Ha többen segítenék a civilek munkáját,talán többet is el tudnának érni.
    Bizonyára tudja, hogy nem "főfoglalkozás" civilnek lenni! Munka és család mellett végzik munkájukat, nem önmagukért, nem érdekből, hanem önzetlenül. A demokrácia alapja kizárólag az erős civil társadalom lehet, anélkül nem is lehet demokratikus megoldásokról beszélni. Mindenkit szívesen látnak a civil szervezetek, aki tenni akar és egy adott feladatban rész kíván vállalni. Az is segítség lehet, ha csupán kritikus tagként van jelen! A lényeg: minél többen ismerjék fel a civil társadalom jelentőségét! Akkor nem lesz "nulla", ahogy Ön írja.”
  • 1. Tabornok 2010. április 26. 16:05
    „"Közéleti fórum a civil kontroll esélyeiről" Esély a civil kontrollra Nulla! Vagy kiderül valami, vagy nem. A szocik titkosították az olajmaffiás ügyeket. Az igazmondó FIDESZ 4 évig őrizte az aktákat, hogy nyilvánosságra ne kerüljenek, mert bebukták volna. Ez a civil kontroll! NULLA!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hálóba akadva

A Győri Rendőrkapitányság munkatársai 757 esetben végeztek igazoltatást a héten, április 19… Tovább olvasom