Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Közel 3,5 milliót nyert a győri Royal nyelviskola

Sikeres pályázatot zárt a Royal Nyelviskola Kft. az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával.

A Royal Nyelviskola Kft. az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése pályázati kiírásán 3 487 500 forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el.

A vállalkozás a projekt megvalósítását 2011 szeptemberében befejezte, ennek következtében új tantermekkel várja régi és leendő ügyfeleit.

A Royal Nyelviskola Kft. főbb tevékenységi körébe tartozik a nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, idegen nyelvű könyvkereskedés. Elsősorban a főiskolások, egyetemisták keresik fel iskolánkat, de egyre népszerűbbek szolgáltatásaink cégek körében is.

Mivel nyelviskolánk magas szintű nyelvi képzést biztosít, nagyon jó megítélése van a helyi nyelviskolák körében, ebből kifolyólag vezető szerepet tölt be.

Továbbra is arra törekszünk, hogy folyamatos megújulással iránymutatóak és trend meghatározók legyünk a győri nyelvi piacon. Mivel elkötelezettek vagyunk a magas minőség irányába, folyamatosan a színvonal emelésére törekszünk.

Célunk, hogy a képzésben résztvevők elégedettek legyenek a képzés szakmai színvonalával, a nyelvtanárok szakmai felkészültségével.

A visszajelzések pozitívak, hiszen sok olyan visszatérő tanulónk van, aki a második, vagy a harmadik idegen nyelvet is az iskolánk segítségével sajátítja el.

A vállalkozás a projekt keretében egy ingatlan vásárlását valósította meg. Elsődleges célunk a tantermeink számának bővítése. Tantermeink bővítésére azért van szükség, mert egyre több csoportos céges megkeresés érkezik hozzánk, s ezt a hely igényt csak így tudjuk megoldani.

Alapvető feladatunknak tekintjük, hogy minőségi infrastruktúránk és szolgáltatásaink révén a piaci versenyben meghatározó szerepet töltsünk be, a megvalósuló projekttől pedig forgalmunk növekedését, valamint a már meglévő munkavállalói létszámunk megtartását, lehetőség szerinti növelését várjuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Személy– Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Bemutató nap Győrben

Pénteken és szombaton, 10.00 órai kezdettel rendezik meg a II. Személy– Vagyonvédelmi és Biztonságtechnikai Bemutató napot Győrben. Tovább olvasom