Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Közel 10 millió forint az egészséges munkahelyekért Győrben

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr munkavállalói számára megvalósított projekt keretében kidolgozták az intézmény egészségtervét.
Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr 2013.08.15-én kezdte meg az TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1262 azonosítószámú, Egészségesebben a munkahelyen című projekt megvalósítását.

A projekt az Európai Unió támogatásával és Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg, amelyre az intézmény 9.998.340,- Ft támogatást kapott.

A projekt nagyon sikeresnek bizonyult az intézményben, a dolgozók több mint negyven százaléka részt vett valamely foglalkozáson. Sikerült teljesíteni a vállalt indikátorokat és a résztvevőket aktívabb, egészségesebb életmódra sarkalni.

Az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr munkavállalói számára megvalósított projekt keretében kidolgozták az intézmény egészségtervét, amely hosszú távon garantálja az egészségfejlesztési program működtetését és fenntartását.

Az egészségterv kidolgozásába bevonására kerültek az intézmény különböző szervezeti egységeit képviselő vezetők, valamint a dolgozók érdekképviseleti szervezeteinek képviselői, így egy olyan egészségterv tudott elkészülni, amely alapoz a intézmény jelenleg meglévő erőforrásaira és tartalmazza a dolgozók elképzeléseit.

A projekt keretében a résztvevők előadásokon, csoport- és klubfoglalkozásokon, egészségügyi állapotfelméréseken és egészségnapokon, túrákon és heti rendszerességgel megvalósuló mozgásos sportfoglalkozásokon vettek részt.

A központi témák a stressz kezelés, az egészséges táplálkozás ás a rendszeres testmozgás voltak, ennek témakörében zajlottak a különböző programok, foglalkozások.

A dolgozók motivációja és lelkesedése a programok kezdetéstől töretlen volt, amely biztos alapját képezte és képezi ma is projekt hosszú távú fenntartásának.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korszerű munkagépekkel, két BMW-vel újítják fel a Batthyány teret Győrött? - fotók

Vajon miért parkolt a frissen felkavicsozott Batthyány téri sétányon két BMW? Fotók. Tovább olvasom