Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Körözték a motorost elgázoló férfit

Körözték, mert ittas vezetés miatt nem vonult be fogházbüntetését letölteni, kokaint fogyasztott, áthajtott a piroson, s vezetői engedély nélkül okozott cserbenhagyásos balesetet az a győri férfi, aki csütörtök délután egy motorossal ütközött.

Top tízes bűnözőt is fogott a felderítő osztály egy albérletben. 

Csütörtökön már beszámoltunk róla, hogy személygépkocsi és motoros ütközött Győrben, a Nádor aluljáró és a Szent István út kereszteződésében. Mostanra az elkövetőről kiderült: hosszú a bűnlajstroma. Visszatérve a csütörtöki esetre: Mazdájával a piros lámpánál kikerülte az előtte álló két gépjárművet s a tilos jelzés ellenére a kereszteződésbe hajtott. A másik irányból segéd-motorkerékpárral érkező 17 éves fiatalember a zöld jelzésnél hajtott a kereszteződésbe, majd a szabálytalanul közlekedő autó bal első részének szaladt. A motorost kulcscsonttöréssel szállították a győri kórházba. A baleset körülményeiről s az elkövetőről pénteken adott tájékoztatást Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

˝A huszonöt éves győri K. Attila a baleset után elhajtott a helyszínről, majd negyvenöt perccel később jelentkezett a rendőrségen, s beismerte, hogy ő vezette az ütközésben érintett autót. Az alkohol- és drogteszt előtt is elmondta, hogy egy hete kokaint fogyasztott˝ – mondta. Kiderült róla, hogy a megyei bíróság ittas vezetés vétsége miatt körözi, mert nem vonult be a 24 napnyi fogházbüntetésének letöltésére. Sőt: gépjármű-vezetői engedélye sem volt, a gépjárművezetéstől való eltiltás hatálya alatt okozta a balesetet. A fentiek mellett most segítségnyújtás elmulasztása miatt is eljárás indult ellene.

Kocsis Tünde portálunknak azt is elmondta: a megyei rendőr-főkapitányság felderítő osztálya a minap top 10-es bűnözőt is elfogott egy győri albérletben. A huszonkét éves fiatalembert lopás miatt körözték, ám a lakásban a házkutatás során kábítószerrel való visszaélésre utaló jeleket találtak.

Olvasóink írták

48 hozzászólás
 • 48. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 18. 11:05
  „#47szocdem:Na ez tipikus szocdem-libsi hozzáállás. Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre.

  Hogy mit értek meg, mit nem, arról neked fogalmad sincs.....

  "Ezt 1988-ban hozta meg Belügyminiszteri Rendelet (és nem törvény(!!!!) formában az utolsó bolsi belügyér.... Azóta érvényben van!!!!! Mert a hatalomnak pénzre van szüksége, más nem indokolja a fenntartását- mivel euro-nonkompatibilis, ostoba, és jogellenes. "

  Na ezért nem veszik el a jogsikat. Ha nincs jogsi nincs bevétel, így az állam jelenleg nem érdekelt abban, hogy
  jogsielvétellel szankcionálja a közlekedési kihágásokat. Ezért mérnek a 30-as táblánál és nem a főúton. Mert míg ha lemeszelnek egy 30-as táblánál 50-nel, ez már 70%-os sebességtúllépés. Visszont ha főúton kapnak el a 90 helyett 120-al az éppen 33%-os sebességtúllépést jelent. És ez az állam számára aőlyos pénzbeli veszteséget jelent.
  Jogellenes?Aha. Ezek szerint joguk van a szabálytalankodóknak megölni hat embert a közlekedési szabályok semmibevételével?
  A magyar szerint a szabályok azért vannak, hogy legyen mit megkerülni és nem azért, hogy betartsák.”
 • 47. szocdem 2010. szeptember 17. 13:50
  „43. duc_de_Orbieu 2010.09.15. 14:55

  "Nem tudom miért nyihogtpk,mikor ezeket a tiltásokat, büntetéseket sajátok magatok harcoltátok ki."

  Harcolta ki a rossebb barátom! Ezt 1988-ban hozta meg Belügyminiszteri Rendelet (és nem törvény(!!!!) formában az utolsó bolsi belügyér.... Azóta érvényben van!!!!! Mert a hatalomnak pénzre van szüksége, más nem indokolja a fenntartását- mivel euro-nonkompatibilis, ostoba, és jogellenes. (A jogsi oylan mint a bizonyítvány, az elvételének hatálya csak belföldi lehet, de ha elveszik külföldön sem tudod igazolni, hogy van)

  Szóval ez egy egész probléma halmazt jelent, de nem kell megértened. A másik hsz-edből sugárzik hogy nem tudod hol vagy, mit itélhetsz meg a szeméyliséged és tudásod alapján. (Szerintem valami Fidesz vezér vagy azok ilyen "bölcsek")”
 • 46. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 16. 17:09
  „#45szabo1936:Korrupció ellen meg ott van Horemheb módszere:Ő a korrupción kapott hivatalnokok orrát-fülét levágatta, majd kőbányába deportáltatta 10 évre.....”
 • 45. szabo1936 2010. szeptember 16. 16:12
  „#44
  Egy democratikus orszagban a jogositvanyt elveni vagy felfugeszteni csak birosagi itelet alapjan lehet csinalni nem pedig egy rendor altal a helyszinen elveni.Ez legalabis igy mukodik Amerikaban.Ha egy rendornek anyi hatalma van,hogy a helyszinen elveheti a jogositvanyt az nem vezet masra mint corupciora.”
 • 44. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 16. 08:43
  „#42azocdem:Ja és ha meg merném írni a valós igazságot, hogy milyen állapotok uralkodnak a magyar közleke-désben, azonnal törlik is a regisztrációmat.....
  Én bevezetném: városban 30, városon kívül 50, na jó lehet 60, autópályán 90 km, illetve autóúton 70 km lehet a megengedett maximális sebesség. Megengedett tűréshatár 10%, aki ezt túllépi, attól a helyszínen jogsielvétel és egy év eltiltás a vezetéstől automatice. Második esetben már két év az eltiltás, harmadik esetben pedig már év az eltiltás ideje. Akik meg nem tanulnak még ebből se, s negyedszer is elveszik, nos őket a vezetéstől örökre eltiltani. Ha vezetnek a jogsielvétel ideje alatt, 3 év letöltendő börtön. Ha balesetet is okoznak a büntetési tétel 5 évre emelkedik, sérülés okozása 10 év, halál 20 év börtönnel való jutalmazása.

  Na ilyen szabályok bevezetése után rend lenne a magyar közlekedésben....”
 • 43. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 15. 14:55
  „#42szocdem:Nem tudom miért nyihogtpk,mikor ezeket a tiltásokat, büntetéseket sajátok magatok harcoltátok ki.

  Nem válaszoltál a felvetésemre.

  TUdod nagy különbség van a szabadság és a szabadOSSÁG között, ami ma Magyarországon dívik. Össze van keverve odahaza e két fogaslom.....”
 • 42. szocdem 2010. szeptember 15. 13:09
  „39.

  "A magyar csak a tiltásokból, büntetésekből ért."

  Aki meg ezt hangoztatja, az alávalónak tartja a fajtáját, vagy nem is magyar! előbbi beteges dolog, az utóbbi meg közönséges rasszizmus!

  Semmi sem igazolja a túlzó törvényeket, és az útszéli zaklatást egy országban sem, ami magát civilizáltnak, és demokratikusnak tartja!

  Ajánlom szabo1936 hsz-it megfontolásra. Ő már nem kezdő nyugaton, a valódi szabadságban:))))”
 • 41. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 15. 01:22
  „#39szabo1936:Nem, nem vagyok francia, csak nagy hódolója vagyok Merle Francia históriájának :DDD.

  Amúgy sváb származék lennék. Annyira ritka nevet viselek, hogy mindazon személyek, melyek a családnevemet viselik, azok mind valamilyen fokú rokonaim......
  Nem nézem le a magyar embereket, csak láttam, amit láttam a közutakon odahaza...... Mesélhetnék sok mindenről....mesélhetnék a kivilágítatlan kerékpárrosokról, akiekt csak kísérteteknek szoktam gúnyolni, mivel mire észlelné az ember már megvolt a csattanás,s a biciklis meg kísértet lett. Mesélhetnék a kerékpárosok karjelzés nélküli irányválztoztatásáról. A gyalogosok mennek amerre épp látnak, néznek, de nem látnak, 2 egymástól 25 méterre lévő zebrák között félúton átmenni, annyi erő sem lévén bennük,h valamelyik zebrán áttolják a seggüket......
  Idekinn élek, de k.rvára hiányzik a túró rudi, a véres hurka (mert azt itt nem tudják olyan elkészíteni)- na k.rvára sablonos volt.
  De ami a közutakon van odahaza az káosz......
  Itt ha lelépsz a zebráról megállnak. Odahaza még rá is gyorsítanak, nehogy épen és biztonságosan át tudj érni (megesett már ez velem Móváron a volt KSH-nál lévő zebránál).”
 • 40. szabo1936 2010. szeptember 14. 17:07
  „#39
  Kerem uram valaszoljon egy kerdesemre?Megalitotak mar magat a rendorok Nemetorszagban vagy barmelyik nyugati orszagban amikor maga szabalyosan a torvenyt betartva kozlekedet? Ha nem tudna az zaklatasnak szamit es torvenytelen a nyugati demokraciakban.Amugy nem tudom milyen szarmazasu a jelszojabol ugy nez ki mint valami francia arisztokrata a magasab rangba de azert nem lene szabad a magyar embereket igy lenezni .”
 • 39. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 14. 15:15
  „#38szocdem:Igaz ihatsz itt Németországban.De!!!!! Ha balesetetbe keveredsz,szenvedsz, hiába vagy ártatlan esetleg, de akkor is úgy rád húzzák a vizes lepedőt, hogy csak na!

  Ezek szerint, ha mondjuk te balesetet szemvedsz vétlen félként a családoddal együtt és mondjuk ketten meghalnak a családod tagjai közül, mondjuk a gyerekeid, akkor is azt mondanád, hogy a vétkes sofőrnek kifizetnie a kárt?

  A magyar csak a tiltásokból, büntetésekből ért.”
 • 38. szocdem 2010. szeptember 14. 10:54
  „35. duc_de_Orbieu 2010.09.13. 15:41
  #34szocdem:A felelősségtudat, ami idekinn megvan az itteni közlekedésben, az nincs meg ma Magyarországon."

  Ami "odakint" megvan azt nem nekem kellene bemutatni:))))))) (vagy szab1936-nak)

  Egyébként ez a "kinti" "felelősségtudat"-os hivatkozás NAGY RIZSA (demagógia) nem érv, mert SEMMIVEL SE felelősségtudóbbak ott az emberek mint itt. Egyáltalán: épp olyanok mint Mi!!! ÉS ISZANAK és VEZETNEK is! (ebben a sorrendben)

  Ha balesetet okoznak, akkor pedig nem ezer év börtönt kapnak mint itt, hanem KIFIZETIK A KÁRT!!!!! Itt is ez kellene - mert a börtönbüntetés csak a hülyéket nyugtatja meg, a kártérítés viszont nem csak enyhit valamit a bajon, de VALÓDI VISSZATARTÓ ERŐ!

  Ennyit a bolsi, meg a nyugati filozófia másságáról a "zaklatástörvény"-nyel kapcsolatban..”
 • 37. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 14. 01:30
  „#36szabo1936:Ezt leginkább azok mondják,akik nem igazán tartják be a szabályokat...

  Az persze már más tészta, hogy szerintem se a 30-as táblánál kéne mérni, de ez a legkényelmesebb pénzbeszedési mód....”
 • 36. szabo1936 2010. szeptember 13. 16:39
  „#35
  Uram maga nagyon elkanyarodot a tematol ki beszelt it biztonsagi ovrol? It arol volt szo,hogy a zero toleranciat meg az autok ok-nelkuli megalatasat azer csinaljak a hatosagok Mo,hogy a buntetesekel tob bevetelt csinaljanak az allam kaszanak.Ez nem mas mint egy extra adoztatas.”
 • 35. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 13. 15:41
  „#34szocdem:A felelősségtudat, ami idekinn megvan az itteni közlekedésben, az nincs meg ma Magyarországon.
  Én minden esetben bekötöm magamat, még a szomszéd sarokra menet is.....De ma magyarországon rengetegen nem kötik be magukat azon fixa ideát követve, hogy a bekötetlenség életet menthet..... Jó párszor írtam is ide az övellenzőknek ezt:"Arra nem gondol mi van, ha kirepülsz a kocsiból és agyonnyom a saját autód?". Erre soha nem gondolnak bele. Az igaz, hogy 1000-ből 1x életet menthet a bekötetlenség, de fordítva viszont 1000-ből 999 esetben a bekötöttség ment életet....
  Ha tűzoltó vagy lehet ott voltál annál a balesetnél, mely 2003 juniús 13-án következett be Magyaróvár és Bezenye között. Egy piros suzukiMagyaróvárról Bezenye felé haladt és ismeretlen okból egy fának csapódott az Óvárt közvetlenül követő egyenes szakaszon, mely szakaszon mindkét oldalán diófák állnak(tak).....Az anyósülésen helyet foglaló középkorú nő a helyszínen szörnyethalt, mivel nem volt bekötve. Kezei-lábai, feje szétcsapva, akár egy bábué....”
 • 34. szocdem 2010. szeptember 13. 14:48
  „"30. duc_de_Orbieu 2010.09.12. 19:09
  #29szabo1936:Én viszont az vallom, hogy iszik, vagy vezet. Köztes megoldás nincs. Aki iszik az potenciális gyilkos."

  REMÉLEM EZT OLVASSÁK A RENDŐRI VEZETŐK IS:))))))))))

  Egyébként ez a hsz azon felül hogy baromság, csak egy szép, szájhagyomány útján terjedő klasszikusan tudománytalan bolsi demagógia, ami épp olyan alapokkal rendelkezik, mint az hogy a "magyar ember nem dolgozik, azért nem érdemel rendes fizetést"...

  NA és a német, meg a többi szabad európai polgárok is remélem hogy olvassák, akik egyáltalán nem külömbek a magyaroknál, de őket csip csup ügyekért (két üveg sör) se meg nem állítják, se le nem csukják....”
 • 33. szocdem 2010. szeptember 13. 14:43
  „32.

  Ez PONTOS MEGHATÁROZÁSA ANNAK HOGY MIÉRT VAN ÉRVÉNYBEN A KOMCSI BELÜGYÉR UTOLSÓ RENDELETE AZ ORSZÁGBAN!!!!!!

  A PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍZ A LÉNYEG!

  Kitől lehet a legkönnyebben elvenni? Az autóstól. Sajnos. Ennyit a Magyar demokráciáról!

  Meg annyit: vannak ÁVO-s szokások és törvények ma is szépszámmal. Mint ahogy oylanok is, akik helyeslik őket. (Az ÁVO-t csak papiron oszlatták fel, az erkölcsi szellemi színvonal attól fennmaradt)

  No meg oylanok is vannak, akik "odakint" élnek Németországban, de Magyarországon akarnak magánvállakozni:))) Pedig aki ott dolgozik ide vállakozónak sem jönne vissza:))))) Különösen csak azért nem, hogy másokat megbüntettessen...”
 • 32. szabo1936 2010. szeptember 12. 22:41
  „#30
  Ez a zero tolerancia nem mas mint egy nagy penzbevetel a alamnak azert alitsak meg es szondazak ot az embereket es nem azert mert felnek atol,hogy garambolozni fognak!”
 • 31. szabo1936 2010. szeptember 12. 22:05
  „#30
  En nem reszeg emberekrol beszelek hanem olyanokrol akik moderalva isznak egy par stein bier vagy egy uveg bortol egy normalis embernek nehez reszeg leni.Amerikaban a megengedet %0.9 a 21 evesek alat pedid %0.Persze vanak olyanok is akik mar reszegek egy rumos bonbontol is.En csak azt akarom mondani,hogy Mo on ugy kezelelik a felnot embereket mintha azoknak nem leni semi felelosegi erzetuk mint a kisgyerekeket.”
 • 30. duc_de_Orbieu 2010. szeptember 12. 19:09
  „#29szabo1936:Én viszont az vallom, hogy iszik, vagy vezet. Köztes megoldás nincs. Aki iszik az potenciális gyilkos. Ui. az alkohol növeli a reakcióidőt és ezáltal nő a fékút is.
  Na igen, csak nem mindegy milyen sört. Van Malzbier(ez is alkoholmentes), alkoholmentes sör és persze a normál sörök, a különféle vegyesek (Radler, Cola-sör mix, stb).”
 • 29. szabo1936 2010. szeptember 12. 16:54
  „27
  Tisztelt uram en eloszor 1955 ban voltam Nemetorszagban es bavalom maganak,hogy en is szeretek inni de azt is megmondom,hogy en kevez nemetet latam akik a Gasthausban csak ket sort itak meg Hamburg es Bremen kornyeken meg ugy iszak,hogy bier mit obst.Mo az a problema,hogy a kormany ugy kezeli az embereket mintha azok felelotlen kis gyerekek lenenek.Az en honfitarsaim ugyan olyan emberek mint masok az egesz vilagban es nem szabadna oket igy kezelni.Es uram eltudja azt maga kepzelni,hogy menyi penzt veszit az orszag mert a kulfoldi turistak nem akarnak egy olyan helyre meni ahol az ebedel meg egy pohar bort sem ihatnak meg?”
48 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idősellátás - Szabad hívók a jelzőrendszerben

Másfél évvel ezelőtt bővült a győri és néhány környékbeli településen működő házi jelzőrendszer szolgáltatás, így ma csaknem 300 idős kérhet vészhelyzetben segítséget. Tovább olvasom