Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

''Kormánypárti politikusokat Győrnek!''

Ezzel a címmel tartott kampánydélutánt szerdán az MSZP Győr és környéki szervezete, Simon Gáborral, az országos választmány elnökével.
Ezzel a címmel tartott kampánydélutánt szerdán az MSZP Győr és környéki szervezete, élén Simon Gáborral, az országos választmány elnökével a megyeháza előtti „Piros Pont" faháznál. Simon Gábor a sajtó képviselőinek hangsúlyozta: kormánypárti, felkészült, lobbizni képes képviselőkre van szüksége Győrnek.

„ A kampány hajrájában az ország válaszút előtt áll, hogy egy nyugodt, higgadt, építő vagy egy zaklatott és együttműködni képtelen politikát kíván támogatni" – vezette fel sajtónyilatkozatát tegnap Simon Gábor, az MSZP országos választmányának elnöke, oldalán a két versenyben maradt szocialista képviselőjelölttel. Balogh József, a győri harmadik választókerület jelöltje (riválisa Szijjártó Péter) közlendőjét arra hegyezte ki, hogy az MSZP továbbra sem folytat támadó politikát, a második körzet jelöltje, Molnár Csaba (ellenfele Szakács Imre) pedig úgy vélekedett: pártja eddig is programpontokról vitázott, amelyeket számokkal, pénzforrásokkal is képes volt alátámasztani. Simon Gábor szerint az Új Magyarország program számos olyan fejlesztési elképzelést tartalmaz, ami érinti Győrt, s éppen ezért a párt úgy készül, hogy a második fordulóban, a második és harmadik választókerületben nyerni fognak a szocialista jelöltek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áruház kétmilliárdból

Hivatalosan csütörtökön reggel nyolc órakor nyitja meg kapuit Magyarország első vidéki KIKA áruháza Győrött. Április 20-án reggel nyolc órakor indul be a jellegzetes forgóajtó, ám a szemfüles vásárlók már kedden és ma is válogathattak a kínálatból. A győri nyitást megelőzően a KIKA Magyarország ügyvezető igazgatója, Juhász Attila adott tájékoztatást a beruházásról. Tovább olvasom