Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Korlátozzák a forgalmat, buszok terelőúton

Győr - A rendőrkapitány a Gyárvárosi Családi Délután rendezvényeinek biztonságos lebonyolítása érdekében holnap 14 és 22 óra között teljes szélességben korlátozza a Külső Árpád u. 6–8. számú épület előtti forgalmat mintegy 80 méteres hosszon. Ez idő alatt az útszakaszra mindennemű járművel tilos a behajtás, és a megkülönböztető jelzést használó járművek is csak fokozott elővigyázatossággal közlekedhetnek.
A rendőrkapitány az Első Győri Bornapok alkalmával ideiglenes megállási tilalmat rendelt el csütörtöktől szeptember 1-jén hajnali 1 óráig a Dunakapu tér déli oldalán, a Teleki utca és a Jedlik Ányos utca közötti szakaszon, valamint a Teleki utca keleti oldalán, a Dunakapu tér vonalában. Várakozási tilalom lesz holnap déli 12 óra és elsején éjjel 1 óra között a Móricz Zsigmond alsó rakparton a Kossuth híd és a Pálffy-szobor vonaláig. Ideiglenesen korlátozzák a forgalmat holnap délután 3 órától elsején 1 óráig a Móricz Zsigmond rakparton a Kossuth hídtól a Kiss János utcáig, a Dunakapu téren, valamint a Káptalandombon. A korlátozás ideje alatt a lezárt útszakaszra mindennemű járművel behajtani tilos.

A város Útkezelő szervezetétől kapott információ szerint szombaton 8 és 15 óra között aszfaltozás miatt lezárják az Eszperantó útnak a Bartók Béla út és Zrínyi út közötti szakaszát, ami miatt számos autóbusz terelőútvonalon közlekedik. A belváros felé közlekedő 1-es és 2-es autóbuszok nem érintik az Eszperantó út autóbuszpályaudvari megállóhelyet, mert a Zrínyi út – Wesselényi út – Bartók Béla út – Baross híd útvonalon közlekednek. A 81-es, 82-es és 83-as sz. főutak felől a pályaudvarra beközlekedő helyközi- és távolsági autóbuszok a Tihanyi Árpád út helyett a Szigethy Attila út – Zrínyi út – autóbuszpályaudvar útvonalon haladnak és nem érintik a Tihanyi Árpád út – Nádor aluljáró megállót, helyette a Szigethy Attila úton állnak meg. Az autóbuszok terelésére szombaton 8 és 15 óra között kell számítani.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Korszerű konyha és étterem a megyei kórházban

Győr - Teljesen átalakítva, modern felszerelésekkel biztosítja közel 900 beteg és mintegy 300… Tovább olvasom