Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 7°C Még több cikk.

Korlátozások lesznek több útszakaszon Győrben - mutatjuk, mire számítson!

A Szigethy Attila úton, a Szabolcska Mihály utcában, Marcalváros II-n és a Bécsi kapu térnél is változásokkal kel számolni.
A Szigethy Attila úton útfelújítás és csomópont-átépítés folyik a Kodály Zoltán utca és Bartók Béla út között, emiatt csak egy-egy sáv áll rendelkezésre irányonként. A Szigethy Attila útról továbbra sem lehet balra kanyarodni a Tihanyi Árpád út felé, helyette a Kodály utcai vagy a Szent Imre úti csomópontnál lehet balra kanyarodni – hívta fel a figyelmet Máthé-Tóth Péter, a Győri Útkezelő Szervezet szóvivője.

A szakember hozzátette: a csaknem 800 méter hosszú munkaterületen belül 30 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, ehhez a zöldhullám programját is módosítani kellett. Az autósoknak érdemes nem megszokásból közlekedni, a csomópontokhoz közeli sávváltások miatt pedig nagyobb követési távolságot tartani.

A Szabolcska Mihály utcában is útfelújítás kezdődött. A Körkemence utca és a Sport utca közötti szakasz rekonstrukciója van napirenden, jelenleg a burkolat marása folyik a Körkemence utca és a Vezér utca között, ahol a szegélyelemeket és a járdaburkolatot is kicserélik. A munkaterületen szakaszosan megállási tilalmat rendelnek el: célszerű figyelni a kihelyezett tiltó, korlátozó táblákat.

Új jelzőlámpa kezdte meg működését Marcalváros II-n, a Mécs László utca és a Kovács Margit utca kereszteződésében. A próbaüzem alatt még kisebb javítások, beállítások várhatók. Fontos tudnivaló, hogy a lámpa kerekzöldes – régi és talán ismertebb nevén: telezöldes – programmal fut, így a zöld jelzés során a kanyarodás szabályait is figyelembe kell venni.

Máthé-Tóth Péter beszámolt arról is, hogy a Bécsi kapu tér átépítése miatt a térre továbbra sem lehet behajtani engedéllyel sem, csak a gyalogosok számára biztosított a közlekedés. A Rába kettős híd Bécsi kapu tér előtti aszfaltos szakaszán felmarták a burkolatot, ott egyenetlen útfelületen kell az autósoknak áthaladni. Jövő kedden és szerdán aszfaltozás miatt lezárják az útszakaszt, a forgalmat pedig a Petőfi hídra fogják terelni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy mobiltelefon, egy előfizetés - Nem adtak tájékoztatást olvasónknak a hűségidőkről

Négy mobiltelefon, egy előfizetés - Nem adtak tájékoztatást olvasónknak a hűségidőkről
Azokban a helyzetekben, amikor a szolgáltatóval folytatott levelezés nem vezet eredményre, békéltető testülethez lehet fordulni. Tovább olvasom