Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Korlátozás, elterelés

Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc emlékére rendezett programok zavartalan lebonyolítása érdekében a Győri Rendőrkapitányság ideiglenesen korlátozza a forgalmat a Szent István úton, a Baross híd és a Jókai utca teljes szakaszán március 15-én 10 óra 45 perc és 12 óra között, illetve 18 óra 30 perc és 20 óra 30 perc között.
A Kisalföld Volán Zrt. menetrendjében emiatt a következő változásokra lehet számítani. Az 1-es és a 85-ös úton 10 óra 45 és 12 óra között közlekedő helyközi autóbuszjáratok elkerülik az Eötvös park megállóhelyet. A helyi autóbuszjáratok megvárják az ünnepség végét, ezért ebben az időszakban késésekre kell számítani. Ugyanitt este fél 7 és fél 9 között a helyközi autóbuszjáratok elkerülik az Eötvös park megállóhelyet, a helyi járatok pedig nem érintik a Révai Miklós utca, forgalmi iroda–városháza–Aradi vértanúk útja, megyeháza–Honvéd liget–Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket. Az 1-es, 2-es, 17-es, 23A-s vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út–Teleki László utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd megállóhelyen, valamint a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Aradi vértanúk útjánál létesítésre kerülő ideiglenes megállóhelyen. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a megyeháza mögött.

A 7-es, 14-es járatok Gyárváros felől a Szent István út, iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca–Bajcsy-Zsilinszky út–Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky úton, az Aradi vértanúk útjánál. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca–Árpád út–Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úton, a megyeháza mögött.

A 22-es járatok Marcalváros felől a Baross Gábor hídig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utcai körforgalomban fordulnak meg. A le- és felszállás a Baross Gábor híd megállóhelyen lehetséges. A 11-es, 16-os járatok a Teleki László utca, színház megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A 13-as járatok a Zechmeister utca, Klastrom szálló megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A 8-as, 30-as, 31-es járatok a Szent István út, iparkamara megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A 37-es, 40-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. Az 5-ös, 6-os járatok Kismegyer felől a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca–Tihanyi Árpád út–Eszperantó utca–Bartók Béla út szakaszon fordulnak meg. Nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca–Nádor aluljáró–Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyer felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni. Az ipari parkból 18.05 órakor induló 15A jelű autóbuszjárat a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyre érkezik, és megáll a Szent István út, iparkamara megállóhelyen.

Olvasóink írták

  • 1. Freehill 2009. március 14. 12:16
    „VÁLTOZÁS: a helyi autóbuszjáratok délelőtt is a terelőúton mennek!
    http://www.kisalfoldvolan.hu/”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kultúrkínálat több nemzedéknek

Győr - A megyei művelődési központ hagyományos programjai mellett idén is bemutatkozási lehetőséget… Tovább olvasom