Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Kórházi évzáró Győrben - kitüntetésekkel

Rangos kitüntetéseket, szakmai elismeréseket és kinevezéseket adtak át szerdán a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház ilyenkor szokásos évzáró, ünnepi főorvosi és főnővéri értekezletén.

Szakács Imre megyei elnök szerdán ezüst emlékéremmel és díszoklevéllel tüntetett ki két, a szakmájában rangot és nevet szerzett szakorvost; mindketten a szülészet-nőgyógyászat területén nyújtottak kiemelkedőt. Prof. Gardó Sándor ˝orvosi munkássága során nagy gondot fordított munkatársai megbecsülésére; személyében a környezetében dolgozó munkatársak igazi orvosi példaképet tisztelhettek˝. Dr. Somogyi Tivadart „minden beosztásában és megbízásában a felelősségteljes, megbízható, következetes munkavégzés jellemezte és ezt követelte meg beosztottaitól is; november 1-jétől Győr alpolgármestere, emiatt távozott az intézményünkből".

Ezüst emlékéremmel tüntették ki dr. Somogyi Tivadart (balra) és prof. Gardó Sándort. Fotó: Krizsán
Ezüst emlékéremmel tüntették ki dr. Somogyi Tivadart (balra) és prof. Gardó Sándort. Fotó: Krizsán

Az ünnepségen dr. Tamás László János főigazgató főorvos Nyári László-nívódíj kitüntetésben részesítette dr. Hetyési Katalin minőségirányítási igazgatóhelyettest, osztályvezető főorvost; Oross Lajosné vezető dietetikust és Németh Andrásnét, az ápolási osztály osztályvezető főnővérét.

Az értekezleten adták át továbbá a ˝Kiváló munkatárs˝ elismeréseket; a főigazgató vezetői feladatok ellátására adott megbízásokat; s kihirdették a főorvosi, adjunktusi, alorvos, vezető konzultáns kinevezéseket is. Végül, de nem utolsósorban köszöntötték a nyugdíjba vonuló munkatársakat.

Olvasóink írták

 • 6. Révfalui-szúnyog 2010. december 20. 19:29
  „4-essel tökéletesen egyetértek. Ez a kis zsidó törpe Győr szégyene!”
 • 5. nane 2010. december 17. 21:04
  „Lájkolom a négyest.”
 • 4. redwindow 2010. december 17. 14:53
  „drsomogyitivadar? Ki az? Istenem, miért adsz a városnak ilyen KAPZSI, "KORRUPT" embert, kinek jó, és kinek kell? Még nézni is undorító, a jelleméről nem is beszélve! Bocsáss meg Istenem, de az igazság nem bűn!”
 • 3. iq 2010. december 16. 20:04
  „SZAKÁCS KÖNNYEN VÁSÁROL KARÁCSONYRA MILLÁS FIZETÉSÉBÖL,MAJ MEG TUDNÁ HA 80000 E FT BÖL KELLENE!!!”
 • 2. iq 2010. december 16. 20:00
  „MI LESZ A NŐVÉRI FIZETÉSEKKEL ARROL .... MÁR VALAMIT,10 ÉVE NEM VOLT BÉREMELÉS DE A .... AZ MEGY 12 ORÁBAN!!! <moderálva...>”
 • 1. vodka17 2010. december 16. 15:31
  „Nagy gratuláció, az elismerésekhez!!!!!!!! További jó egészséget kívánok!!!!!!!!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iszapömlés: továbbra is folyamatos a védekezés a Marcalon

Folyamatos az iszapömlés miatti védekezés a Marcalon; Nemeskocsnál naponta 24 tonna gipszet adagolnak a folyóba, hogy a víz pH-értékét normál szinten tudják tartani. Tovább olvasom