Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 3°C | 8°C Még több cikk.

Korcsmáros biztosan perel

Korcsmáros György, a Győri Nemzeti Színház fegyelmivel elbocsátott igazgatója biztosan perel. Célja, hogy a bíróság helyezze vissza őt állásába.

A győri városházi információink szerint még nem kaptak értesítést arról, hogy Korcsmáros György, a Győri Nemzeti Színház fegyelmivel elbocsátott igazgatója perrel támadná meg a határozatot, pedig a benyújtási határidő lejár.

Korcsmáros György csodálkozott felvetésünkön. Mint elmondta, nem állt el a pertől, úgy tudja, ügyvédje mindent előkészített.

Azt szeretné elérni, hogy visszahelyezzék állásába. Hogy ezután mi történne, arról nem nyilatkozott, ám sejteni lehet, hogy közös megegyezéssel, esetleg felmondással távozna, hiszen a győri színház igazgatója nem lehet olyan személy, amely nem bírja az önkormányzat bizalmát.

Dr. Bárándy Györgyöt, Korcsmáros ügyvédjét külföldön értük el. A hírt ő is értetlenül fogadta. Mint közölte velünk, a négynapos ünnep miatt megcsúsztak egy kicsit a szükséges iratok benyújtásával, de azokat vasárnap borítékba tették és elküldték. A bírósági pertartásban pedig nem a beérkezés, hanem a feladási dátum számít, vagyis lesz Korcsmáros kontra győri önkormányzat per.

Fábián György

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városrészkeringő bankkártyával

Nyilván mindenki ismeri azt a bosszúságot, amikor pénzt akar felvenni Győrben, mondjuk a Hédervári úton, s mivel – fizetésnap lévén – az OTP-automatából kifogyott a bankjegy, vissza kell jutnia a Belvárosba. Újváros, Sziget vagy mondjuk Bácsa környékén nincs ilyen gond, hiszen ott automata sincs. Tovább olvasom