Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Körbálákkal buktak meg a tolvajok Győrben

Egy vadász figyelt fel a gyanús fehér tehergépkocsira, amelyre szalmabálákat rakodtak fel.

Egy vadász tett bejelentést kedden késő este a Győri Rendőrkapitányság ügyeletére. Elmondta: vadászat közben figyelt fel egy gyanús fehér tehergépkocsira, amelyre szalmabálákat rakodtak fel Győrben, a Fazekasvermek melletti mezőn, majd a rakománnyal együtt az újvárosi temető irányába hajtottak el az ismeretlenek.

A helyszínre érkező járőrök ellenőrzés alá vonták a két, ismeretlen eredetű kör szalmabálát szállító Iveco vezetőjét, valamint annak két utasát.

Előzetes meghallgatásuk során a három férfi - 61 és 49 éves győri, valamint a 24 éves rémi - elismerte, hogy a bálák nem az ő tulajdonukban vannak, annak eredetét igazolni sem tudják.

A körbálák tulajdonosa másnap hajnalban személyesen tett feljelentést a rendőrségen. Felismerte a lefoglalt szalmabálákat, majd ezt követően azonosította a tőle ellopott, s egy külső telephelyre szállított további fél tucat körbálát is. A negyvenezer forint lopási kár az előkerült szalmabálákkal megtérült. A tolvajok ellen lopás gyanúja miatt indított nyomozást a Győri Rendőrkapitányság.

Olvasóink írták

 • 7. nasi12 2011. augusztus 04. 22:10
  „Szerintem begyűjtötték a tizedet.”
 • 6. pappe 2011. augusztus 04. 20:47
  „4-hez: "Újváros irányába hajtottak?Érdekes!" Én inkább úgy mondanám, hogy természetesen...”
 • 5. Lókupec 2011. augusztus 04. 19:33
  „Nekem sincs földem, a pajtám is kicsi mégsem lopom a bálákat hanem veszem...”
 • 4. fityesz 2011. augusztus 04. 17:39
  „Újváros irányába hajtottak?Érdekes!”
 • 3. Julianusz 2011. augusztus 04. 15:41
  „Nálunk a faluban 2 olyan család tart lovakat, akinek 1négyzetméter földje nincs, nem vet, nem arat, nincs pajta, 5 -6éve biztos utánfutóval hordják a bálákat innen-onnan, és soha senkinek nem szúrt szemet, nem fülelték le őket, vagy ha mégis összefutottak az éjszakai fuvarozásban valakivel, az "NEM VETTE ÉSZRE!!"”
 • 2. pappe 2011. augusztus 04. 15:40
  „Bocs rájöttem, mi az a "rémi": "Rém község Bács-Kiskun megye déli részén fekszik, csendes alföldi település, ahová nem hallatszik el a nagyvárosok zaja." Na ennyi. Gondolom nem én vagyok az egyetlen győri, aki nem tudta, hogy az Alföldön van egy Rém nevű falu. :)”
 • 1. pappe 2011. augusztus 04. 15:07
  „Csak két észrevétel: Mi az a "24 éves rémi"? A másik: "Felismerte a lefoglalt szalmabálákat, majd ezt követően azonosította a tőle ellopott, s egy külső telephelyre szállított további fél tucat körbálát is." Ezeket a szalmabálákat megjelölik valamivel? Mert az én számomra ebből 12 = egy tucat!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tragédia a nászúton: `a hivatalokkal vívott harc újra és újra feltépi a sebeket´

Mónika szülei és férje próbálják elfogadni az elfogadhatatlant és csendesen gyászolni, de az adóhivatallal, a bírósággal és a biztosítóval vívott harc újra és újra feltépi a lelki sebeket. Tovább olvasom