Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Könyvtári hét meglepetésekkel, vásárral és megbocsátással

A Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár (Győr, Baross G. út 4.) a Kisalföldi Könyvtárosok és Könyvtárak Egyesületével közösen október 11-től 16-ig könyvtári hetet tart.
Hétfőtől péntekig délelőtt kilenctől délután öt óráig kedvezményes vásár lesz a hangtárban (Rákóczi F. u. 46.) az állományból kivont hanglemezekből.

A megbocsátás jegyében egész héten elengedik a késedelmi díjat (kivéve a peres eljárás alatt lévők esetében). Október 11. és november 3. között látogatható a „Bemutatkoznak az Európai Unió országai" című kiállítássorozat első kiállítása: „Finnország – a Kalevala országa". Október 11-én délután fél ötkor „Generációk együttélése" témában két előadás hangzik el. Október 12-én délelőtt kilenc és délután három óra között szakmai napot rendeznek a megye könyvtárosainak.

Október 13-án nyílt nap lesz a könyvtár minden részlegében; minden ötödik beiratkozó olvasó és minden 50. látogató meglepetést kap. Aznap délután öt órakor a Transzfolk népzenei együttes „Európai népek zenéje" címmel ad műsort. Október 14-én délután négy órakor „Ki mit tud a könyvtárban, a könyvtárról és az Európai Unióról?" címmel tartanak könyvtárhasználati vetélkedőt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megkergették a színes bőrű hallgatókat

Bakancsos, kopaszra nyírt fiatalok kergették meg hétvégén a Széchenyi-egyetem három színes bőrű… Tovább olvasom