Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Konferencia Győrben - reklám és kereskedelmi kommunikáció

Ingyenes konferencia lesz Győrben március 30-án a Győri Nemzeti Kereskedelmi Központban. Témák: Hogyan kerüljük el a jogsértő reklámozás miatti bírságot? A reklámtevékenység jogi szabályozása a vállalkozások szemszögéből.A Gazdasági Versenyhivatal által támogatott rendezvény célja a kis- és középvállalkozások reklámmal, kereskedelmi kommunikációval, illetve egyéb kereskedelmi gyakorlatokkal kapcsolatos versenyjogi ismereteinek bővítése, a GVH gyakorlatának bemutatásán keresztül.


Az előadások közérthető, laikusok számára is követhető módon és interaktívan mutatják be a reklámtevékenységgel kapcsolatos versenyjogi és fogyasztóvédelmi alapelvárásokat.

Előadók:

Dr. Balogh Virág, a GVH Fogyasztóvédelmi Irodájának volt vezetője
Dr. Pázmándi Kinga, tanszékvezető egyetemi docens, ügyvéd
Dr. Fejes Gábor, ügyvéd
Dr. Nagy Csongor István, tanszékvezető egyetemi docens, ügyvéd

Időpont és helyszín:

2012. március 30. – Győri Nemzeti Kereskedelmi Központ (9021 Győr, Szent István u. 10/a.)

Tárgyalt témakörök:

• A kereskedelmi kommunikáció versenyjogi szabályozása: a vonatkozó szabályok, valamint az eljáró hatóságok ismertetése.

• A tipikusan tisztességtelennek minősülő kereskedelmi gyakorlatok: például az „apróbetűs rész", az „akciós ár", a magyar termékként való megjelölés, az összehasonlító reklám, a direkt marketing, a kéretlen elektronikus hirdetések, termékbemutatók problematikája.

• Iparági példák: többek között a kiskereskedelem, az egészségügyi termékek, a távközlési cégek, a fogyasztói csoportok, valamint a banki, pénzügyi, biztosítási szolgáltatások területéről.

Információ, jelentkezés itt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eddig foltozgatták, most felújíthatják a megye egyes útjait

Országosan 70 milliárd forintból kezdődhet a négy és öt számjegyű utak felújítása: a nyugat-dunántúli régióban az első projekt már elkezdődött. Tovább olvasom