Kisalföld logö

2016. 10. 28. péntek - Simon, Szimonetta 2°C | 14°C

Konferencia - Öko-logikus építészet Győrben

Győrött rendezték meg a fenntartható építészetet népszerűsítő Öko-logikus Építészet konferenciasorozat idei harmadik állomását.

A Holcim Hungária Zrt. részéről Martinkó József építészkritikus előadásában ismerhették meg az érdeklődők a világ legújabb fenntartható építészeti terveit, elképzeléseit, melyek a Holcim Awards for Sustainable Construction (Holcim-díj a Fenntartható Építészetért) építészeti világversenyen elismerésben részesültek.

A Holcim előadásából megismerhettük a legújabb fenntartható építészeti terveket, melyek a Holcim Awards világverseny regionális díjait elnyerték.

Úszómedencévé alakított folyóág, élelmiszertároló központ az Északi-sarkon, középiskola passzív szellőzőrendszerrel Afrikában. Egymástól nem csak földrajzilag, de funkciójukban is oly távol álló építészeti elképzelések ezek, melyek a hazai közönség előtt eddig kevésbé voltak ismertek. "Célunk, hogy a Holcim Awards világverseny kapcsán megszületett fantasztikus, fenntartható építészet terveket a hazai szakemberekkel is megismertessük, és ezzel hozzájáruljunk a környezettudatos építészet hazai elterjedéséhez, minőségi fejlődéséhez." mondta el Márta Irén.

A rendezvény részletes programja és a regisztrációs űrlap elérhető a http://oko-logikus.hu/ oldalon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri Városvédők: tízmillió lehet egy parkolóhely

Az Arrabona Városvédő Egyesület arra kéri a győri közgyűlés tagjait, hogy ne szavazzák meg a… Tovább olvasom