Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Koncertek a magyar államadósság csökkentéséért

Koncertek a magyar államadósság csökkentéséért

Győrben és Budapesten lesz koncert, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap számlájára kerül. A fővédnök: Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

mti - 2012.02.07. 16:20
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Összefogás  címmel koncerteket szerveznek a magyar államadósság csökkentése  érdekében: a február 19-i győri és budapesti program fővédnöke  Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere, a Magyar Olimpiai  Bizottság elnöke, a bevétel az Összefogás az Államadósság Ellen Alap  számlájára kerül.  
   
"Öt- és tízmillió forint közötti összeget remélünk a két  koncerttől, amelyen a mai magyar könnyűzene élvonalát számos előadó  fogja képviselni. A győri polgármesternek, valamint a Nemzeti  Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkárságának  köszönhetően a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokot, valamint a Papp  László Budapest Sportarénát is ingyen megkapjuk a koncertre" -  mondta Neményi Ádám filmproducer, a rendezvények főszervezője kedden  az MTI-nek.   

Február 19-én Győrött a fellépők között lesz mások mellett  Szikora Róbert, Miller Zoltán és Adri, a fővárosi Sportarénában  Kiki, Király Linda és Viktor, Mészáros Árpád Zsolt, a Mystery Gang,  Tóth Vera, Török Ádám, Hien, Patai Anna, mindkét helyen a Bon-Bon és  Molnár Ferenc Caramel. A zenei rendező Bársony Bálint és Németh  Gábor Némo.  
   
Az előadók közreműködésével tartott budapesti sajtótájékoztatón  a szervezők elmondták: az Összefogás Koncert Magyarországért egy  nonprofit kezdeményezés, amelynek célja, hogy a teljes magyar  társadalom számára fontos ügyeket támogasson. A koncertek a magyar  államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá, a bevételek - a  technikai költségek levonása után - az Összefogás az Államadósság  Ellen Alap számlájára kerülnek. A jegyek ára 2012 forint, a 14 év  alatti gyermekek ingyen juthatnak belépőhöz - ők egy a koncertre  hozott ajándékkal segíthetnek, amelyet a Magyar Máltai  Szeretetszolgálat juttat el a rászorulóknak.  
   
Az államadósság csökkentését célzó kezdeményezést korábban Rédly  Elemér győri katolikus plébános indította el. A mostani koncertek  megtartása egy zalai vállalkozó, Kövesi Csaba ötlete volt, a  szervezés tavaly nyáron kezdődött.  
   
"Tudjuk, hogy a két koncert bevétele elenyésző az  államadóssághoz képest, az üzenet azonban az összefogás" -  fogalmazott Dj Dominique, az egyik fellépő.  
   
A koncert szervezői a Tiéd a színpad! című pályázat keretében  lehetőséget adnak két amatőr zenekarnak is, hogy a Budapest  Sportaréna színpadán mutatkozzanak be: a jelentkező csapatok közül  egyet az Összefogás koncert fellépőiből alakuló héttagú zsűri  választ ki, egyet a közönség az interneten szavaz meg (a voksokat  egy Facebook alkalmazáson keresztül lehet leadni).  
   
A koncert honlapja: www.osszefogaskoncert.hu és  www.facebook.com/osszefogaskoncert.  
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

123456 következő >> végére >>> 60 hozzászólás
Moderálásra küldöm 60. háté 2012.02.14. 18:08

Hogy-is hívják a szervező nonprofit kft..-t? - hányan vannak, mennyi a bérük, a benzinköltségük az adójuk?
"Kedves győri szervezők"- mivel a helyi rendezvény is kiadásokat von maga után, kérem megemlíteni, hogy a mi helyi adónkból tudják ezt fedezni!
Igaz egy fillért sem akartam adni, de ha már akaratom ellenére, így történt!

Moderálásra küldöm 59. Driver 2012.02.12. 20:08

Pofátlan, pimasz, és naiv embereket kihasználó huncutság ez az adóssági izé ! Tiéd a pont 58

Moderálásra küldöm 58. mesildiko 2012.02.11. 19:56

Módosítani kellene a felhívást Tisztelt szervezők! Szégyen! Emberek fagynak meg az utcán, éheznek, fáznak. Összefogás koncert azért kellene, hogy ez ne történhessen meg. Úgy gondolom, minden adózó magyar állampolgár hozzájárul az államadósság csökkentéséhez.

Moderálásra küldöm 57. 49. 2012.02.08. 13:40

Ez is eltűnik majd, mint a kolontáriak és devecseriek részére összegyűjtött adomány.

Moderálásra küldöm 56. Libra 2012.02.08. 10:58

Egy büdös fityinget se! Hol jótékonyság ez?!?! És még találnak annyira <moderálva..>, akik befizetnek arra a koncertre?!?! Az eszem megáll...

Moderálásra küldöm 55. pappe 2012.02.08. 08:56

Ma este 8-kor, az udvarra nyíló ablakomból koncertet adok a privátadósságom csökkentésére! Belépőjegy 500 Ft, süketeknek féláron! :)

Moderálásra küldöm 54. hobelebanc 2012.02.08. 08:09

"Öt- és tízmillió forint közötti összeget remélünk a két koncerttől"
milyen komoly lenne, ha csak 14 alattiak jelennének meg a koncerten? A celebeket miből fizetnék ki? Itt valaki megint marha jól jár...

Moderálásra küldöm 53. RUDI 2012.02.08. 07:55

Nagyon meg vagyok lepődve, míg államadósságra kezdenek el gyűjteni , ezalatt ezrek éheznek, a nyomor a szegénységben élők sem kapnak megfelelő támogatást.Ha logikusan át gondoljuk ,csak azért dolgozunk, hogy éhen ne haljunk,hisz ebből a keresetből mit kis emberek keresünk,csak éppen a jó lakásra elegendő .Nagyon sajnálom, hogy nincs egy józan gondolkodás.Egy átlátható logikus döntés.

Moderálásra küldöm 52. majkani 2012.02.08. 07:50

Szégyen! Segélykoncertet az éhezőkért szoktak rendezni és olyanokért akik nem befolyásolhatják sorsukat. A magyar állam talán afrikai beteg gyerek, vagy munkanélküli magyarországi hajléktalan. Nem, csak harácsoló politikusok bandája. Ezeknek segélykoncertet szervezni és azon szereplőként vagy nézőként részt venni, az szégyen!

Moderálásra küldöm 51. nagyjancsi 2012.02.08. 07:45

Oké, hogy ingyen kapták a termeket, de költségek akkor is keletkeznek, azokat ki nyeli le? Fűtés, víz, villany, üzemanyag stb? Valahol valaki fizet..


60 hozzászólás123456 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...