Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Kokó tippje arról, hogyan álljunk több lábon - Videó

Kovács "Kokó" István ökölvívó volt a vendége a győri József Attila Művelődési Ház Szabadhegyi Találkozások elnevezésű beszélgetős műsorának.
Kovács "Kokó" István ökölvívó volt a vendége a győri József Attila
Művelődési Ház Szabadhegyi Találkozások elnevezésű beszélgetős műsorának kedden este.


Gulyás Attila videója.

A több mint másfél órás műsor házigazdája Simon Róbert Balázs alpolgármester volt.


Cseh Róbert videója.

A boxoló a sorozat tizenharmadik vendége volt. Élményekben gazdag életútról mesélt a népszerű sportoló , aki elmesélte azt is , miként lehet a sporton kívül még az életben több lábon boldogulni a hétköznapok folyamán.

Olvasóink írták

 • 11. Hyppolit 2012. március 30. 12:23
  „8. palinka27! Én személy szerint tiszteletben tartom a véleményedet, de ne feljts el, hogy Kokó az élete első két közepes, kapott pofonja után szó szerint megfutamodott a sportágtól! Ha vmit tudna, akkor edzőként folyamatosan adná át az új generációknak, és nem kisköténnyel az ölében "káposztás cvekedli"-recepteket osztogatna szánalmas konyha-műsorokban, stb.”
 • 10. Joebacsi70 2012. március 30. 10:35
  „Természetesen amatőr sportolóként nagyon tehetséges, kiváló bokszoló volt. A Kobra becenevet sem véletlenül kapta, a gyors visszatámadás volt az erőssége. Sajnos pont ezt az elemet vették ki a repertoárjából a profi pályafutása során az edzők. Látványosabb, támadóbb bokszot szerettek volna. Szerintem ez ütött vissza (Chaconon kívül).
  Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy a vereség után nem kezdte újra, mert ezzel csak elismerte, hogy a másik jobb nála. Bizonyított természetesen eleget előtte, de abbahagyni nem egy vereség után kellene.”
 • 9. Joebacsi70 2012. március 30. 10:28
  „A recept:
  Nyalni egy-két fideszes hátsót, amikor pedig kormányra kerülnek, felvenni pár milla (tízmilla) pályázati pénzt, támogatást, mondjuk étterem alapításra, bővítésre.”
 • 8. palinka27 2012. március 30. 10:17
  „Nem értek teljesen egyet az előttem szólókkal, úgy gondolom, olimpián (3. hely, négy év múlva olimpiai bajnoki cím) nem tudják senkinek "kisakkozni" az ellenfeleket...
  Az más téma, hogy a profi karriert hogy alakítják utána a menedzserek, sportolók, stb.
  Valószínű, a hozzászólók többsége is ott voltak az előadáson...
  Én ott voltam, meghallgattam, nem igazán az üzleti filozófiáról volt szó (itt egy kicsit "ferdének" érzem a címet), inkább élménybeszámolót hallottunk, és bevallom, én élveztem az előadását.
  Nem kell mindent komolyan venni, a magyar embert nagyon fűti az irigység, de nem muszáj, hogy ezzel mindenki így legyen.
  És most lehet engem is anyázni... :))”
 • 7. Moon-T.Sugo 2012. március 30. 09:52
  „Az pedig már végképp szánalmas,hogy ilyen "celeb" osztja az észt az üzleti filozófiáról!
  Annak is az, aki idehozta!”
 • 6. Moon-T.Sugo 2012. március 30. 09:50
  „Teljesen egyetértek #4-Hyppolit véleményével!
  Kokó értéktelen úgymond "celeb" figura,válogatott ellenfelekkel jutott el valahova, ami tulajdonképpen értéktelen.Volt,hogy majdhogynem pozsonyi kocsmából hoztak neki valami senki ellenfelet! Komoly ellenfele nem volt, a politikai "seggnyalásból" élt,él! Számomra Kovács "Vipera" Attila sokkal hitelesebb,"szerethetőbb" egyéniség volt, nagy kár, hogy nem vált annak idején FIDESZ-gyermekké, mert így egyre jobban eldobták "kedves" jóakarói, és "mondvacsinált" barátai! Jellemzi a "nagy"-de mégis kicsi kokónkat, hogy segíteni nem hajlandó volt pályatársainak, még elméleti vonalon sem! Egoista,nagyképű,szánalmas figura!”
 • 5. Mankapunka 2012. március 29. 23:58
  „vagy embercsempészet VJack,mikor a KO megírja,hogy gyakorlatoznak az osztrák kollégákkal az itteniek??”
 • 4. Hyppolit 2012. március 29. 23:38
  „Miről osztja az észt Kokó? Ő egy lábon sem áll, ezer anticeleb-madzag tartja, mint egy marionett-bábut. Senki sem felejti el, amikor Chacónra öltögette cinikusan a nyelvét, amikor Chacón körül "szamártáncot" lejtett, majd a néhai argentín ifi-focistától kapott egy akkora flekket, hogy nem tudta a ringben, merre van a pihenősarok. Megítélésem szerint úgy lett bajnok, ahogy Schmitt Pál doktori cím birtokosa. Kisakkozták neki az anti-ellenfeleket. Szánalmas figura, ahogy "celebeskedik" főzőcskés műsorokban, ahogy próbál riporterkedni. Szánja a média is, azért adhat neki némi teret. Világraszóló veresége után még bizonygatta, hogy "visszavág", "botlás volt", de jól tudjuk, megfutamodott. Pontosan azért, mert legalább tisztában van a "képességeivel".”
 • 3. VJack 2012. március 29. 21:11
  „Oszt´ valami ötlet? Futtassunk lányokat?”
 • 2. Contar 2012. március 29. 18:23
  „Kokó akkor esett ki a szívemből, amikor a nagyképű bohóckodásával elvesztette az övét!”
 • 1. embertelen 2012. március 29. 17:45
  „Kokó csak ne dumáljon, ő egy fideszes bérenc! Nem felejtem, hogy milyen önfeledten csápolt Orbán mellett az emelvényen.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nokia - kiválasztották a leépítésre kerülőket

A napokban megkapták az értesítést azok a nokiás dolgozók, akiket a csoportos leépítés első ütemében… Tovább olvasom