Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 7°C Még több cikk.

Kocsmai verekedés Győrben: garázdaság miatt eljárás indult

Egy 43 éves férfi megütötte italozó társát, kitörte a borozó bejárati ajtajának üvegét és egy parkoló autóban is kárt tett.


A rendőrség ügyeletére szerdán 22-én 15 óra 50 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Győr belvárosában üzemelő vendéglátó egységben verekedés történt.

A helyszínre rövid időn belül kiérkező rendőrök megállapították, hogy két férfi előzetes szóváltást követően dulakodott egymással.

A verekedés során a 43 éves férfi, italozó társát megütötte majd a borozó bejárati ajtajának üvegét kitörte és egy utcán parkoló személygépkocsiban is kárt okozott. A járőrök a helyszínen megbilincselték a gyanúsítottat, majd előállították a Győri Rendőrkapitányságra. A sérült személyt a mentőszolgálat munkatársai a kórházba vitték.

A Győri Rendőrkapitányság M. János, 43 éves győrasszonyfai lakos ellen, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szerdán írtuk:

Információink szerint kocsmai verekedéshez hívták a rendőröket Győrben, a Lukács Sándor - Árpád út sarokhoz szerda délután.

Úgy tudjuk, két ember verekedett össze a győri kocsmánál szerda délután. A mentők elszállították őket.

Olvasó-tudósítónk fotót küldött a helyszínről:

Fotó: Tudósító
Fotó: Tudósító

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zuhannyal spriccelték le az ál-vízművest Győrben

˝Csak úgy sikerült elküldenem, hogy a fürdőben ráirányítottam a zuhanyrózsát és jól lespricceltem… Tovább olvasom